آیا این در مورد کاراکترهای قبلی ضعیف هم کار درست میکنه؟
در مورد کاراکترهای ضعیف که در پست قبلی مطرح کرده بودید، علاوه بر راه حل شما راه حل دوم اضافه کردن RLM است و اما در کل اگر فقط باگ مربوطه که بخاطر قرارگرفتن LRM در جای نامناسب است حل شود که فکر کنم اون مشکل هم حل خواهد شد و کار اضافی لازم ندارد.
اگر به جای کاراکترها از زبون کیبورد برای تشخیص جهت استفاده بشه یک راه دیگه هم شاید این باشه که هر وقت زبان کیبورد عوض شد و چیزی تایپ شد قبل از تایپ اولین کاراکتر، کاراکتر LRM (یا RLM) تایپ بشه و هر وقت کاراکتری پاک شد و اینها قبلش بودند، اینها هم پاک شوند (یا برعکسش برای delete). و میتوان با خیال راحت این کار را کرد چون حتما کاراکترهای قبلی با زبان جهت مخالف نوشته شدهاند.
الان هم تقریبا همینطوره، فقط یکم هوشمندتر عمل میکنه. اما اگر پاک کردن این کاراکترها رو پاک کنه که متن به هم میریزه، کاری که به نظرم بهتره و الان در حالت backspace اتفاق میفته اینه که از این کاراکترها رد بشه و کاراکتر قبلی رو پاک کنه.
و میتوان با خیال راحت این کار را کرد چون حتما کاراکترهای قبلی با زبان جهت مخالف نوشته شدهاند.
شاید کاراکترهای ضعیف یا کاراکترهایی که حالت mirror دارند در این حالت مشکل ایجاد کنند.
این که لااقل اون باگ تکون خوردن خطها رو نداره! و مشکل کند بودن $ رو (لااقل برای من!) نداره.
اولی رو که مطمئنم، ولی امیدوارم دومی هم در ورژن بعدی درست عمل کنه.
یک مشکل دیگه (که امیدوارم تکراری نباشه و قبلا بحث نشده باشه) به نظرم میرسید که خواستم مطرح کنم. در مورد دستورهای {}داری وقتی که آرگومانشان فارسی باشد؛ در این حالت آرگومان فارسی به محض تایپ به سمت دیگه (چپ) دستور برده میشه، در حالی که انتظار میره در ادامه گیومه قرار بگیره.
حالت فعلی:
\texbf{متن}
حالت مورد انتظار:
\textbf{متن}
یا
{متن}textbf\
البته در موارد بالا اگر از .+Ctrl استفاده کنیم این مشکل پیش نمیاد. اما اگر ادیتور به طور هوشمند خودش میفهمید و جهتها رو تنظیم میکرد ایدهآل میشد.
این حالت رو بهتره با همون .+Ctrl استفاده کنید. فکر نکنم هوشمند کردنش به این راحتی باشه، چون در آزمایشی که قبلا کرده بودم برای اینکه این متن درست استفاده بشه تنها راه همون استفاده از LRE و PDF است، که همونطور که حتما اطلاع دارید، اینها شبیه LRM نیستند و اگر PDF در جای نامناسب قرار بگیره نحوه چیدمان کلمات در متن کاملا به هم خواهد ریخت. بعلاوه متن همیشه به اون سادگی نیست مثلا این چند مورد رو در نظر بگیرید:
\footnote{این علامت $\sigma$ است}
\footnote{این \textbf{آزمایش} است}
\footnote{این علامت $\}$ است}
البته تبدیل به حالت:
\textbf{متن}
شاید به بدی حالت قبل نباشه ولی فکر کنم حالتهایی که مثال زدم باز هم مشکل ایجاد میکنند.