با سلام
فایل اتچ شده را نگاه کنید. احتمالا شما چنین چیزی را می خواهید. اگر با آن چه که می خواهید متفاوت است لطفا دوباره بگویید.
توضحات:الف) دستور \cline{1-4} همانند دستور \hline است، که یک خط افقی در جدول می کشد با این تفاوت که وقتی شما دستور hline را بکار می برید زیر کل ستون ها خط می کشد ولی با دستور \cline{1-4} می توانید مشخص کنید مثلا زیر ستون یک تا چهار خط بکشد.
ب) من در ابتدای تعریف جدول با دستور زیر
\begin{tabular}{ccccc}
مشخص کردم که هیچ نوع خط عمودی در جدول کشیده نشود.
چون می خواستم در جایی که دارم می نویسم رقم اول، رقم دوم و ... خط عمودی وجود نداشته باشد. با دستور \multicolumn{1}{|c|}{2} مشخص می کنم که برای سطر بعدی که قرار است اعداد نوشته شود یک خط عمودی کنار هر ستون بکشد. برای اطلاعات بیشتر در این مورد قسمت Partial Vertical Lines در لینک زیر را بخوانید.
LaTeX/Tablesنکته مهم: دقت کنید که وقتی در xepersian دارید یک جدول رسم می کنید، ستون اول جدول از سمت راست شروع می شود، و ستون آخر جدول در سمت چپ قرار داده می شود، اگر می خواهید جدول شما به صورت انگلیسی از سمت چپ شروع شود، آن را در محیط LTR قرار دهید. دو جدول در کد زیر رسم شده است، شما هم آن را رسم کنید تا تفاوت را ببینید.
\begin{LTR}
\begin{tabular}{ccccc}
\multicolumn{1}{|c|}{5} & \multicolumn{1}{|c|}{3} & \multicolumn{1}{|c|}{2} & \multicolumn{1}{|c|}{2} &
غیرصفر
\\
\cline{1-4}
\end{tabular}
\end{LTR}
\begin{flushleft}
\begin{tabular}{ccccc}
\multicolumn{1}{|c|}{5} & \multicolumn{1}{|c|}{3} & \multicolumn{1}{|c|}{2} & \multicolumn{1}{|c|}{2} &
غیرصفر
\\\cline{1-4}
\end{tabular}
\end{flushleft}
نکته مهم: فایل شما یک اشکال بزرگ دارد، شما یکسری بسته را بعد از xepersian وارد کرده اید. حتما دقت کنید که تمامی بسته ها باید قبل از xepersian وارد شوند، یعنی:
\documentclass{article}
\usepackage{graphicx}
\usepackage[top=40mm, bottom=30mm, left=50mm, right=35mm]{geometry}
\usepackage{xepersian}
در حالی که برای شما بدین گونه بود:
\documentclass{article}
\usepackage{xepersian}
\usepackage[top=40mm, bottom=30mm, left=50mm, right=35mm]{geometry}
\usepackage{graphicx}
باتشکر