اگر ممکنه، هزینهاش رو بفرمایید.
اما فکرمیکنم برای معرفی این بسته لازم باشه اول صاحبان کتاب رو متقاعد کرد تا به استفاده از اون ترغیب بشن به طور موردی بنده برای استفاده از این بسته توی کتابی که هماکنون مشغول تایپش هستم با مولفین مسئله را مطرح کردم، اما واقعا لازمه قسمتی از کتابشون رو تحت این قالب کار کنم و بعد از متقاعد شدنشون وجه مورد نظرتون رو دریافت کنم(خوب طبیعیه که صاحب کتاب برای انتشارش اون قدر متحمل زحمت میشه که نباید ازش انتظار داشت که هزینهای رو صرف کنه که حتی خروجی اون رو هم ندیده) ضمن اینکه تنها کاری که از دست یه نفر که مشغول تایپ هست برمییاد پیادهسازی کاره.
این رو هم به این دلیل عرض کردم که فرمودید بسته مجانی نیست و در صورت استفاده باید هزینهاش پرداخت بشه.
اما از طرفی هم میدونم که منطقی نیست که شما حاصل زحمتتون رو بدون هیچ حسابی در اختیار دیگران بگذارید که شاید جواب بده یا نه، اما اگر موردی نداشته باشه و از نسخههای قدیمی اون که دارای باگ بودن یا حتی یه نسخه محدود رو برای این منظور مشخص کنید تا ضمن معرفی اون بتونیم سطح کیفی کتابها تهیه شده با زیپرشین رو ارتقاء بدیم.
نه منظورم این نبود. شما میتونید ازش استفاده کنید در واقع مجوزش LPPL هست اما اگر استفاده تجاری ازش میکنید باید قسمتی را هم به من بدهید. این مطلب در گذشته در مجوز وجود داشت ولی گویا با بروزرسانی سورس dtx حذف شده است.