خیلی ممنون از راهنمایی. یک چندتا مسأله باقی موند.خوش به حالتون . من توی نوشتههای بلند، همیشه مجبورم از این پارامترها استفاده کنم.
1. من خودم هیچ وقت از این گزینهها برای محیطهای شناور استفاده نمیکنم و هیچ گاه نیز مشکلی نداشتم.
نقل قول
به عبارت دیگر به نظر میرسد که گزینههای داخلی خود لیتک مناسب باشند. چرا باید این گزینهها را عوض کرد؟نقل از بخش 6.1 ویرایش دوم کتاب The LaTeX Companion:
قرا گرفتن شکلها و جدولها نسبتاً به خوبی کار میکنه تا زمانی که فضایی که آنها اشغال میکنند، در مقایسه با فضایی که متن [موجود در همان صفحه] اشغال میکنه، خیلی زیاد نباشه.
به علاوه اگه تعداد شکلها زیاد باشه و اندازهشون هم طبق گفته کتاب، بزرگ باشه (معمولا بیشتر از ۳ اینچ ارتفاع)، به مشکل برمیخورین.
پیشفرض خود لاتک، [t] هستش و وقتی با یه عالمه شناور قد و نیمقد روبرو بشه، مشکل مورد نظر هم ایجاد میشه.
نقل قول
2. پس بالاخره نتیجه صحبت شما این شده که علامت ! در سمت چپ قرار بگیرد وضعیت بهتر میشود درسته؟نه نه. گفتم که متن به متن، فرق میکنه. بستگی به خیلی چیزها مثل اندازه جسم شناور و ... داره.
نقل قول
اگر در سمت راست باشد چی؟اگه اشتباه نکنم، لاتک این پارامترها رو از سمت چپ و به تریب اولویت میخونه.
نقل قول
3. آیا اون موضوع قدیمی که فصلها متفاوت حروفچینی میشوند در زبان انگلیسی هم وجود دارد؟ به عبارت دیگر مشکل از XeLaTeX هستفکر کنم این مشکل، همه جا وجود داشته باشه. هر چند زیاد مطمئن نیستم.
یا اینکه PDFLaTeX هم همین رفتار را دارد.
اگه اشتباه نکنم، قراره این مشکل توی LaTeX3 حل بشه.