سلام، لطفا وارد شوید یا عضو شوید.

نویسنده موضوع: کتابی در ارتباط با زی‌پرشین  (دفعات بازدید: 7664 بار)

آفلاین موسوی‌ندوشنی

• همکاران
  • Full Member
  • -دریافت شده: 78
  • ارسال: 177
    • ديدن مشخصات
پاسخ : کتابی در ارتباط با زی‌پرشین
« : نوامبر 27, 2012, 09:30:30 pm »
جناب آقای دکتر کارن‌پهلو

با سلام و عرض ادب

بنده مدت کوتاهی است که با زی‌پرشین و تالار آشنا شده‌ام. من در این مدت کوتاه قسمت‌های مختلف آن را خوانده‌ام. میزان شور و شوق شما و دوستان شما را در مدیریت کار دیده‌ام که تحسین برانگیز است و ستودنی. ضمنا میزان ارادت آنها به‌رغم پاره‌ای از اختلاف سیلقه‌ها به شما به سختی قابل توصف است. یادم می‌آید که یکی از کابران اشتباها شهرت شما را خلیلی ذکر کرده بود که شما به او تذکر داده بودید. می‌خواهم بگویم که شما یک تخلص دارید به نام وفاجان که از طرف دوستان شما وضع شده است. که این نشانه ارادت  و علاقه آنها به شما است. اما پس از این مقدمه کوتاه و بی‌رتبط به موضوع کتاب موارد زیر را مشفقانه تقدیم می‌کنم.

1- من هم با شما موافق هستم که پاسخ دانشگاه‌ها مضحک است. همه سخن ما این است که لاتک کیفیت آفرین است. کجای سیستم ما به کیفیت قدر می‌نهد که حرف‌نگاری با کیفیت، قدر و قیمت داشته باشد.

2- آقای دکتر محمد قدسی استاد دانشگاه صنعتی شریف  و تیم‌اش روی تک فارسی کار کرد. من بارها از دانشجویان و حتی استاتید دانشکده عمران سوال می‌کردم خیلی از آنها حتی اسم تک و لاتک را نشنیده بودند، تا چه برسد به این که با آن کار کرده باشند. یادمان باشد که نرم‌افزار Office رایگان در کنار دانشگاهیان است. چگونه انتظار داریم وقتی در ایران حتی برای نرم افزار تخصصی پولی نمی‌دهند برای حروف‌چینی هزینه کنند.

3- بنده قصد ندارم که تاریخچه تک و لاتک را در ایران بررسی کنم چون قضیه طولانی است و موجب اطاله کلام می‌شود.

4- اما کتاب فارسی و amazon؟! استاد بنده جناب آقای دکتر کارن‌پهلو دوستان شما نظرات قابل تاملی را در این خصوص ارائه نمودند و کاملا مشهود است که در گفتار خود وسواس به خرج می‌دهند که شما ناراخت و نگران نشوید و این نشان می‌دهد که دوستان جنابعالی انسان‌های فکوری هستند. پر واضح است که شما زحمات زیادی را در این راه متحمل شده‌اید که درخور ستایش است و کاملا منطقی است که انتظار برخورد مناسبت‌تری داشته باشید. برخوردهای موجود در شما بی‌میلی و دلسردی ایجاد می‌کند که این هم قابل درک است ولی انفعال چیزی را عوض نمی‌کند. پیشنهاد آقای دامن‌افشان در خصوص انتشارات فاطمی بسیار متین است. دلایل بنده هم به شرح زیر است.
انتشارت فاطمی جز انتشارات بسیار با کیفیت ایران است. کتب چاپ شده آن شاهد این مدعا است.
این انتشارات کتب خود را با لاتک حروف‌نگاری می‌کند. بنابراین از این حیث دانش بصری مناسب‌تری دارد.
حتی ماکرونویسی در تک، به نام آقای مهندس حسام بردیا دارد.

در خاتمه اگر کسی حاضر به سرمایه‌گذاری نشد من تصور می‌کنم که کاربرانی که از زی‌پرشین سود برده‌اند حاضرند که در این قضیه مشارکت مالی داشته باشند و این بار را از زمین بلند کنند. اتفاقا این امر، آزمون خوبی برای ادامه کل طرح است. زیرا به مرور که پیش می‌رویم این دست مسائل بیشتر دندان خود را نشان می‌دهد و این کمک می‌کند که یک طرح بلند مدت‌تری تدوین شود و افق آینده بازبینی گردد تا چشم‌انداز آینده روشن‌تر شود. فکر دوستان شما آنقدر در تالار مصروف مطالب فنی و تکنیکی شده است (که البته جای تشکر و قدردانی دارد) که از این مهم باز مانده‌اند.

بنده از این که سخنم به طول انجامید از محضر شما صمیمانه پوزش می‌خواهم و امیدوارم که مطالب بنده را حمل بر اساعه ادب نفرمایید. دست همه دوستان را به گرمی می‌فشارم و آرزوی توفیق برای آنها و جنابعالی را دارم.

با آرزوی بهروزی
موسوی ندوشنی     
« آخرين ويرايش: نوامبر 28, 2012, 03:45:54 pm توسط سیدسعید موسوی‌ندوشنی »

کاربرانی که از پست شما تشکر کرده‌اند را دنبال کنید:

در ارتباط با انتقادات زی‌پرشین

نویسنده vafaانجمن زی‌تک

پاسخ ها: 2
مشاهده: 1701
آخرين ارسال فوریه 22, 2013, 08:42:37 pm
توسط هادی صفی‌اقدم
منتقل شده: در ارتباط با افراد مسئول زی‌پرشین و پارسی‌لاتک

نویسنده محمود امین‌طوسیانجمن عمومی