جناب آقای کارنپهلو
واقعا مشاهده بفرمایید که تصمیم شما تا چه حد روی کاربران تالار که سمپل بسیار کوچکی از جامعه آکادمیک ایران است، تأثیر داشته است.
این عمق و قدرت نفوذ کار بینظیر شما را نشان میدهد و به نظر من بزرگترین پاداشی است که شما از کار خود گرفتهاید.
همه میدانند که شما حتی یک متن ۱۰ صفحهای هم با زیپرشین برای اراپه واقعی تهیه نکردهاید (به غیر از راهنمای خود بسته).
و تماما کار شما خیرخواهانه بودهاست. امروز صبح به محضی که ایمیل خود را چک کردم با چنین متنی مواجه شدم:
فردایی بهتر را تجربه کنیم.
پی نوشت: این موضوع به بحث مربوط نیست ولی چون توی همین تاپیک مطرح شد بیان میکنم.
این چند مدت، مباحث زیادی مطرح شد و درگیر احساسات شدید چه مثبت و چه منفی بودهاید و بودهایم.
لطفا در تصمیمگیریهای اصلی که هدف والای شما را تشکیل میدهد فعلاً تصمیمگیری نفرمایید.
تصمیم شما در مورد سیمرغ ممکن است دوباره مشکلات کنونی زیپرشین را به همراه داشته باشد.
همین روال کنونی که زیپرشین آزاد و سیمرغ تجاری باشد، هنوز بهترین گزینه است.
واقعا مشاهده بفرمایید که تصمیم شما تا چه حد روی کاربران تالار که سمپل بسیار کوچکی از جامعه آکادمیک ایران است، تأثیر داشته است.
این عمق و قدرت نفوذ کار بینظیر شما را نشان میدهد و به نظر من بزرگترین پاداشی است که شما از کار خود گرفتهاید.
همه میدانند که شما حتی یک متن ۱۰ صفحهای هم با زیپرشین برای اراپه واقعی تهیه نکردهاید (به غیر از راهنمای خود بسته).
و تماما کار شما خیرخواهانه بودهاست. امروز صبح به محضی که ایمیل خود را چک کردم با چنین متنی مواجه شدم:
نقل قول
Dear Dr. Torabi,که از طرف یکی از دانشجویان سابقم برایم ارسال شده بود. امروز کلاً فضا دگرگون بود که امیدوارم با تحمل و تأمل
Hi, I have to ask you about exclusion of XePersian from MikTeX, TeXLive and CTAN.
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=4423.0
what is this about? Is this some kind of sick joke? April Fools?
Regards
Amir
فردایی بهتر را تجربه کنیم.
پی نوشت: این موضوع به بحث مربوط نیست ولی چون توی همین تاپیک مطرح شد بیان میکنم.
این چند مدت، مباحث زیادی مطرح شد و درگیر احساسات شدید چه مثبت و چه منفی بودهاید و بودهایم.
لطفا در تصمیمگیریهای اصلی که هدف والای شما را تشکیل میدهد فعلاً تصمیمگیری نفرمایید.
تصمیم شما در مورد سیمرغ ممکن است دوباره مشکلات کنونی زیپرشین را به همراه داشته باشد.
همین روال کنونی که زیپرشین آزاد و سیمرغ تجاری باشد، هنوز بهترین گزینه است.