وفا جان سلام
امیدوارم حالت خوب باشه. راستش دیشب خوابم نبرد و تونستم کمی از حس و حالت رو درک کنم. با مسایل پیش اومده دیگه حضور اندک و ناقصم در این تالار رو به صلاح نمی دونم. از ابتدایی که شما پروژه ی زیپرشین رو شروع کردید دیدم کاری از دستم بر نمیاد جز این که در یافتن باگهای احتمالی زیپرشین کمکتون کنم که همون رو هم نتونستم کامل انجام بدم و از آشنایی با شما بسیار خوشحال شدم و جزو خاطرات شیرین زندگیم خواهد بود. در این بحث آخر که در تالار پیش اومد فقط خواستم ادای دینی کرده باشم و از حق دفاع کرده باشم.
در پایان امیدوارم جامعه ی علمی رو از دانش سرشار خودتون بی نصیب نگذارید و در صورت امکان حساب کابری بنده رو ببندید (راستش خودم گشتم نتونستم).
پیروز و سربلند باشید
آقای باقری، خواهش میکنم که نروید چون واقعاً احساس ناراحتی میکنم. قرار است بزودی به وضعیت مدیریت سایت سر و سامان بدهیم و نظم از این به بعد پابرجا باشد. به شما قول میدهم که از این بعد هیچ شخصی موجب ناراحتی و شکستن قلب فرد دیگری نشود. لطفاً ما را ترک نکنید. راستش من دارم یک سری کارهای دیگر انجام میدهم و خبرهای خوشی بزودی خواهد رسید. قرار است گروه پارسی لاتک یا همان Persian TeX Group بصورت رسمی ثبت شود و یکی از زیرمجموعههای TUG باشد.