جناب آقای خلیفیآقای موسوی، من از مطالب کتاب آگاهی ندارم چون مطالب کتاب را ندیدهام. یک نفر لینک را برای من فرستاد و من هم خواستم که اطلاع رسانی کنم بنابراین چون از محتویات کتاب و سطح علمی آ« خبر ندارم، نه میتوانم آن را تایید کنم و نه میتوانم آن را رد کنم. زمانی که ایران هستم سعی میکنم نگاهی به کتاب فوق بیندازم و نظرم را راجع به کتاب بنویسم تا اگر کسی خواست نسخهای از آن را خریداری کند.
با سلام و عرض ادب
اعلان خبر کتاب از سوی جنابعالی (که موقعیت ممتاز و ویژهای دارید) میتواند دو دارای دو قرائت باشد.
۱- اطلاعرسانی. در این صورت بهتر نبود خود نویسنده این عمل را انجام میداد. مانند مورد آقای ابطحی و یا به نحوه دیگری این عمل انجام میشد.
۲- توصیه و یا احیاناً تایید کتاب. زیرا از بسته زیپرشین ذکری در آن رفته است که شما نسبت به آن صاحبنظرترین فرد هستید.
با این مقدمه کوتاه پیشنهاد شاگرد شما این است اگر صلاح میدانید توضیحی در موارد گفته شده، جهت رفع ابهام اضافه شود.
با عذر تقصیر - موسوی ندوشنی
یادداشت: آقای موسوی modest بودن شما من را سخت تحت تأثیر قرار داده است. من شاگرد شما هستم نه شما شاگرد من. خواهش میکنم من را استاد خطاب نکنید چون من شایستگیاش و لیاقتش را ندارم.