با سلام
با سپاس فراوان از لطف و مرحمت حضرتعالی؛ هم جناب آقای اسفهبد مؤلف فونتهای FarsiTeX و هم جناب آقای بهنام مؤلف
فونتهای X Series 2 قبلاً از باب بزرگواری با هرگونه تغییری در فونتها موافقت فرمودهاند و مسئولین TeXLive از این بابت مشکلی
ندارند، بلکه شبههٔ این بزرگواران مربوط به copyright خود فونتهای FarsiTeX و X Series 2 است.
از بابت این عنایت شما هم مجدداً تشکر میکنم، و حسب فرموده شما اصلاح فونتها همچنان ادامه خواهد یافت اما دیگر آپلود این
فونتها حتی در rapishare.com نیز مشکل خواهد داشت.
با سپاس
فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه. میتونید برای قلمهای فارسیتک از بهداد اسفهبد یا محمد قدسی بخواهید که با اعضای تیم تکلایو تماس بگیرند و برای بقیه قلمها از بهنام بخواهید که این کار رو کنه. اگر تمایلی داشتید من هم میتونم باهاشون صحبت کنم.امیدوارم که دست از کار روی این قلمها نکشید. چون کاری ه تا به حال انجام دادید خیلی عالی بوده و من به نوبه خودم از شما بسیار سپاسگذارم. امیدوارم که تلاشهای شما در اینجا تمام نشه.
با سپاس فراوان از لطف و مرحمت حضرتعالی؛ هم جناب آقای اسفهبد مؤلف فونتهای FarsiTeX و هم جناب آقای بهنام مؤلف
فونتهای X Series 2 قبلاً از باب بزرگواری با هرگونه تغییری در فونتها موافقت فرمودهاند و مسئولین TeXLive از این بابت مشکلی
ندارند، بلکه شبههٔ این بزرگواران مربوط به copyright خود فونتهای FarsiTeX و X Series 2 است.
نقل قول
امیدوارم که دست از کار روی این قلمها نکشید. چون کاری ه تا به حال انجام دادید خیلی عالی بوده و من به نوبه خودم از شما بسیار سپاسگذارم. امیدوارم که تلاشهای شما در اینجا تمام نشه.
از بابت این عنایت شما هم مجدداً تشکر میکنم، و حسب فرموده شما اصلاح فونتها همچنان ادامه خواهد یافت اما دیگر آپلود این
فونتها حتی در rapishare.com نیز مشکل خواهد داشت.
با سپاس