سلام آقای دکتر کارنپهلومن قصد داشتم که برای کلاس، اسلاید بسازم و مقداری هم این کار را کرده بودم اما بعد از مشورت با چندین نفر به این نتیجه رسیدم که ساختن اسلاید و استفاده از آن بیهوده است زیرا که شرکتکنندگان در کلاس خسته خواهند شد و چیز زیادی یاد نمیگیرند. در عوض تصمیم گرفتم که از whiteboard یا blackboard (بسته به امکانات کلاس) استفاده کنم و مطالب را بصورت دستی بنویسم و توضیح بدهم. در این صورت یادگیری مطالب بهتر خواهد بود و خسته کننده نیست. در طی کلاس از شرکتکنندگان میخواهم مثالهایی را اجرا کنند و خودشان بصورت عملی نتیجه کار را ببیند. روشنه که من در طی سه روز ۱۲۰ صفحه جزوه را کلمه به کلمه نخواهم نوشت چون اولاً وقت نخواهد شد و دوماً مطالب قبلاً در جزوه قرار دارد. کاری که من خواهم کرد بیان مطالب موجود در جزوه بصورت خلاصهوار و توضیح آنهاست (بسیاری از افراد خواندن کتاب یا جزوه را دوست ندارند چون برایشان خسته کننده است و ترجیح میدهند در کلاس شرکت کنند و خودشان note برداری کنند).
امید که تندرست باشید
من میل دارم در کارگاه ماکرونویسی شما در دانشگاه خواجه نصیر شرکت کنم؛ اما کامپیوتر همراه (لپتاپ) ندارم. آقای ترابی نوشتند که کامپیوتر را شرکت کننده
باید داشته باشد. اگر من بخواهم بدون کامپیوتر (لپتاپ) در کارگاه شرکت کنم؛ این کار را چقدر سودمند ارزیابی میکنید؟ آیا با فعالیتهایی (برای نمونه با یادداشت برداشتن از گفتههای شما یا گرفتن جزوه یا فایلهایی که در کارگاه خواهید داد) خواهم توانست از کارگاهتان بهرهای ببرم؟ میشود لطفاً راهنمایی کنید؟
در ضمن از آقای ترابی پرسیدم که تهیهی جزوهها و دیویدی (فیلم) جداگانه (بدون شرکت در کارگاه ولی با پرداخت هزینههاش) آیا شدنی است؟ ایشان پاسخ را موکول به مشورت با شما کردند. لطفاً نظر خود را اعلام کنید.
با درود
حتی اگر کامپیوتر نداشته باشید، کلاس برای شما سودمند است و کار با کامپیوتر شاید خیلی کم باشد (در حد اجرای چندین مثال که شاید بیشتر از نیم ساعت در طی یک روز نشود) به هر حال من کامپیوتر خودم که یک Macbook pro است را میآورم، اگر دانشگاه توانست تعدادی کامپیوتر شخصی در اختیار کلاس قرار دهد که مشکلی نخواهد بود اما اگر اینطور نبود و شما تنها فردی بودید که کامپیوتر نداشت، من کامپیوتر خودم را در اختیار شما قرار میدهم تا بتوانید خودتان مانند سایرین مثالها را اجرا کنید.
دیویدی که مشکلی ندارد. شما میتوانید هر زمان که خواستید آن را خریداری کنید (منظورم بعد از اتمام کلاس است) اما در مورد جزوه من قصد ندارم آنها را برای فروش بگذارم.