من فایل شما را بررسی کنید. چند نکته درباره آن:
1- این یک پیشنهاد هست و تصمیمش بر عهده شما است. از آنجایی که شما دارید یک پایاننامه مینویسید نباید عنوان بخشهای شما انگلیسی باشد. من که فایل شما را کامپایل کردم یک سری از خطاها مربوط به کلمه Appendix بود که من عنوانی فارسی قرار دادم خطاهای مربوط به آن رفع شد.
2- یک سری از خطاها هم مربوط به خط 3 cover_fa بود که به دلیل نفرستادن فایل jpg بود که اگر عکس را در فولدر قرار دهید مشکل شما حل میشود.
با همین دو کار فایل شما بدون هیچ خزایی کامپایل شد. برای کامپایلش هم از میکتک 2/8 و texmaker استفاده کردم.
3-
1- این یک پیشنهاد هست و تصمیمش بر عهده شما است. از آنجایی که شما دارید یک پایاننامه مینویسید نباید عنوان بخشهای شما انگلیسی باشد. من که فایل شما را کامپایل کردم یک سری از خطاها مربوط به کلمه Appendix بود که من عنوانی فارسی قرار دادم خطاهای مربوط به آن رفع شد.
2- یک سری از خطاها هم مربوط به خط 3 cover_fa بود که به دلیل نفرستادن فایل jpg بود که اگر عکس را در فولدر قرار دهید مشکل شما حل میشود.
با همین دو کار فایل شما بدون هیچ خزایی کامپایل شد. برای کامپایلش هم از میکتک 2/8 و texmaker استفاده کردم.
3-
هر کاری تا حالا کردم همه package هامو update کردم همه تنظیماتی رو که تغییر داده بودم تو preference به همون حالت اول برگردوندم اما بازم داره بهم گیر میده و \LTRfootnote{\lr{computer investigation}} ها رو نمیفهمهچون فایل شما کامل نبود من این خطا را ندیدم. احتمالاً در فصلهای دیگر بوده که نفرستادین. این را هم امتحان کنید. شما نوشتید.
کد: [انتخاب]
\LTRfootnote{\lr{computer investigation}}
حالا اینگونه بنویسید:کد: [انتخاب]
\LTRfootnote{computer investigation}
از lr\ داخل LTRfootnote\ استفاده نکنید.