من هر روز تعدادی کد به بسته bidi اضافه میکنم و هر زمان تمام شد تغییرات لازم را هم در زیپرشین انجام میدهم. زیپرشین احتیاج زیادی به تغییر ندارد و کار اصلی برای بسته bidi است که کمی وقتگیر است. در حال حاضر اگر از بسته bidi روی github استفاده کنید، امکانات زیر کار میکند:
۱) دستورات \setRTL و \setLTR و سایر دستورات مشابه مانند \setRL و ...
۲) دستورات \LR و \RL و سایر دستورات مشابه
۳) دستور \setRTLmaths برای حروفچینی راست به چپ ریاضی
۴) دستور \RTLcases
۵) دستورات شرطی مربوط به حروفچینی دوجهته
۶) محیطهای LTR و RTL
۷) گزینههای RTLdocument و rldocument
۸) گزینه جدید RTLmaths برای حروفچینی ریاضی راست به چپ
۹) امکانات زیرنویس استاندارد، انواع خطهای زیرنویس و سایر موارد مشابه
سعی میکنم از هفته دیگر، آخر هر هفته کارهایی را که انجام میدهم و دستوراتی را که کار میکنند بنویسم. فکر میکنم تا یک ماه دیگر کار بسته bidi تمام شود و زیپرشین هم فقط چندانی نخواهد گرفت شاید یک یا دو هفته.
به تمام افرادی که به برنامهنویسی برای تک علاقه دارند پیشنهاد میکنم حتماً زبان برنامهنویسی Lua را یاد بگیرند چون با دانستن این زبان برنامهنویسی احتیاج زیادی به دانستن ماکرونویسی تک نخواهید داشت.
۱) دستورات \setRTL و \setLTR و سایر دستورات مشابه مانند \setRL و ...
۲) دستورات \LR و \RL و سایر دستورات مشابه
۳) دستور \setRTLmaths برای حروفچینی راست به چپ ریاضی
۴) دستور \RTLcases
۵) دستورات شرطی مربوط به حروفچینی دوجهته
۶) محیطهای LTR و RTL
۷) گزینههای RTLdocument و rldocument
۸) گزینه جدید RTLmaths برای حروفچینی ریاضی راست به چپ
۹) امکانات زیرنویس استاندارد، انواع خطهای زیرنویس و سایر موارد مشابه
سعی میکنم از هفته دیگر، آخر هر هفته کارهایی را که انجام میدهم و دستوراتی را که کار میکنند بنویسم. فکر میکنم تا یک ماه دیگر کار بسته bidi تمام شود و زیپرشین هم فقط چندانی نخواهد گرفت شاید یک یا دو هفته.
به تمام افرادی که به برنامهنویسی برای تک علاقه دارند پیشنهاد میکنم حتماً زبان برنامهنویسی Lua را یاد بگیرند چون با دانستن این زبان برنامهنویسی احتیاج زیادی به دانستن ماکرونویسی تک نخواهید داشت.