ممنون از راهنمایی همه دوستانبیا در مورد قضیه منطقی فکر کنیم کاری هم به زیپرشین، تک و حتی کامپیوتر نداشته باشیم. فرض کن شما همین رو داری با یک قلم روی یک تکه کاغذ که هر سطر پهنای مشخصی داره، مینویسی. خوب هر سطر پهنای مشخصی داره و وقتی کلمات بزرگ باشند و توی یک سطر جا نشند دو حالت پیش میاد حالت اول اینکه یک مقداری از سطر رو خالی بگذاری و بری بقیه کلمات رو سطر بعد بنویسی. حالت دوم اینه که کلمات رو در سطر اول جا بدی حالا یکم از سطر اول بیرونزدگی پیدا میکنه. این با فرض اینه که همه کلمات با یک اندازه نوشته بشوند و فاصله بین کاملت هم یکی باشد.
وقتی از کشیده استفاده کردم، مشکل همترازی حل شد اما متن بسیار ناخوانا شد که پیدیاف آن را میگذارم. احتمالا از فونت من باشه.
آقای کارنپهلو، به شخصه به عنوان کسی که از بستههای زیپرشین و بیدی برای تهیه گزارشهای دانشگاهی و پروپزال استفاده کردهام، از شما و زحمات شما قدردانی میکنم و میدانم که برای تهیه بستههای زیپرشین و بیدی و سایر بستههایی که شما زحمت کشیدهاید نیز هیچ بایدی در کار نبوده. شما مجبور نبودید این سیستم را تهیه کنید اما مطمئنم به خواست خودتون و برای دل خودتون و برای جامعه کاربران ایرانی لاتک اینکار را انجام دادهاید و ما هم ممنون شما هستیم. به عنوان یک کاربر وظیفهام این بود که مشکلی که در این سیستم رخ داده بود را گزارش کنم. در واقع سیستمهای متنباز به خاطر همین بازخوردها پیشرفت کرده و من هم منظورم از باید گفتن، کمک به زیپرشین برای رسیدن به سیستمی با کیفیت بالاست وگرنه ما کی باشیم که بخواهیم دستور بدهیم. حال اگر تراز ساختن سطور را وظیفه سیستم حروفچینی بدانیم، مدیریت این مشکل برعهده لاتک و زیپرشین خواهد بود و گرنه که ....
در آخر، لازم هست که بگم من اینجا مهمان هستم و نگهداشتن حرمت شما که میزبان هستید واجب است.
والسلام.
در حالت اول کشیدگی وجود داره در زیپرشین. زیپرشین فضای خالی رو با کشیدگی بین کلمات پر میکند.
در حالت دوم میتونی فاصلهها رو کم و زیاد کنی (که جالب نیست) تا همه کلمات توی اون سطر جا بشن. شما وقتی فایلت رو اجرا میکنی در ترمینال و در فایل log بهت میگه که چقدر badness داری. شما خیلی راحت میتونی tolerance پیشفرض یا \hbadness پیشفرض تک رو تغییر بدی.