سلام دوستان
سلام اساتید دانشگاهها
سلام دانشجویان
سلام تایپیستها
سلام حروفچینهای لاتک
سلام پویندگان لاتک
سلام فراگیران لاتک
و ...
من واقعا از اینکه کاربری:
۱- در تالار گفتگوی پارسیلاتک در ادامهٔ پست دیگران سوال نامربوط به سوال کاربر دیگری بپرسه
۱-الف- بعدش بیام پست را حذف کنم.
۱-ب- مطالب پست حذف شدهشو براش پیغام خصوصی کنم که مجبور نشه دوباره تایپ کنه.
۱-پ- دوباره بعدش سوال رو با پیغام خصوصی بفرسته. بعدش با ایمیل. بعدش با ایمیل پشتیبانی گروه.
۱-ت- من باز با پیغام خصوصی بگم که باید تالار پبرسه و پیغام خصوصی برای این کار نیست.
۱-ث-* بعدش یا توی تالار میپرسه
۱-ث-* و یا ۴ تا بد و بیراه که دکون باز کردیم و چرا کلاس مییذاریم و جواب با پیغام خصوصی نمیدیم و اصلا میره با ورد میزنه و ...
راه حل؟
الف- tex.stackexchange.com یا tex.blogoverflow.com و ... ؟
چون کاربر مجبوره tag بزنه. عنوان سوال متناسب انتخاب کنه. اگه انتخاب نکنه، اصلا خود سیستم اجازهٔ پست زدن نمیده چه برسه که در انجمن نامربوطه بزنه.
این سیستم واقعا هوشمنده و نیاز به مدیریت انسانی زیادی نداره و فقط کاربران درگیر جوابگویی به سوالهای لاتک کاربران میشن و نه جر و بحث و حذف پست و انتقال پست و ارسال پیغام خصوصی و ... بعدش نمکنشناسی از طرف بعضی کاربران (البته این کاربران از مریخ اومدن و از ایران نیستن. (منظوری ندارم و واقعیته. البته نه در مورد همه. امّا واقعا ازاردهنده شده))
ب- من تالار رو ترک کنم. چون احتمالا تحمل این کارای کاربران رو ندارم؟
ج- راه دیگه؟
واقعا عاجزانه درخواستمه نظرتون در مورد تعویض/بهبود برنامه مدیریت تالار بفرمایین.
ویرایش: اصلاح عنوان موضوع
ویرایش توسط دامنافشان: اضافه کردن برچسب
سلام اساتید دانشگاهها
سلام دانشجویان
سلام تایپیستها
سلام حروفچینهای لاتک
سلام پویندگان لاتک
سلام فراگیران لاتک
و ...
من واقعا از اینکه کاربری:
۱- در تالار گفتگوی پارسیلاتک در ادامهٔ پست دیگران سوال نامربوط به سوال کاربر دیگری بپرسه
۱-الف- بعدش بیام پست را حذف کنم.
۱-ب- مطالب پست حذف شدهشو براش پیغام خصوصی کنم که مجبور نشه دوباره تایپ کنه.
۱-پ- دوباره بعدش سوال رو با پیغام خصوصی بفرسته. بعدش با ایمیل. بعدش با ایمیل پشتیبانی گروه.
۱-ت- من باز با پیغام خصوصی بگم که باید تالار پبرسه و پیغام خصوصی برای این کار نیست.
۱-ث-* بعدش یا توی تالار میپرسه
۱-ث-* و یا ۴ تا بد و بیراه که دکون باز کردیم و چرا کلاس مییذاریم و جواب با پیغام خصوصی نمیدیم و اصلا میره با ورد میزنه و ...
راه حل؟
الف- tex.stackexchange.com یا tex.blogoverflow.com و ... ؟
چون کاربر مجبوره tag بزنه. عنوان سوال متناسب انتخاب کنه. اگه انتخاب نکنه، اصلا خود سیستم اجازهٔ پست زدن نمیده چه برسه که در انجمن نامربوطه بزنه.
این سیستم واقعا هوشمنده و نیاز به مدیریت انسانی زیادی نداره و فقط کاربران درگیر جوابگویی به سوالهای لاتک کاربران میشن و نه جر و بحث و حذف پست و انتقال پست و ارسال پیغام خصوصی و ... بعدش نمکنشناسی از طرف بعضی کاربران (البته این کاربران از مریخ اومدن و از ایران نیستن. (منظوری ندارم و واقعیته. البته نه در مورد همه. امّا واقعا ازاردهنده شده))
ب- من تالار رو ترک کنم. چون احتمالا تحمل این کارای کاربران رو ندارم؟
ج- راه دیگه؟
واقعا عاجزانه درخواستمه نظرتون در مورد تعویض/بهبود برنامه مدیریت تالار بفرمایین.
ویرایش: اصلاح عنوان موضوع
ویرایش توسط دامنافشان: اضافه کردن برچسب