سلام
اینطوری که شما قضیه رو تعریف کردین، من فکر میکنم مشکل از اینه که خطاهای فایلتون اونقده زیاد شده که دیگه نمیتونه اجرا گبیره و پیدیاف تولید کنه و برای این هنگ میکنه و توی دور میافته و ویندوزتون هم به طبع اون کند میشه.
البته با این پیشفرض که سیستم شما ویروسی نیست. (اگه در این مورد راهنمایی خواستین، با پیغام خصوصی با من در ارتباط باشین. چون خیلیا با این ویروسا درگیرن و فایلهای مهم مقاله و پایاننامهشونو میپرونه و دلم میسوزه)
شما باید این کارو کنین.
دستور
\end{document}
رو مثلا خط ۱۰۰ فایلتون بذارین.
ساخت سریع کنین.
اگه اجرا داد، باید خطاهایی که تا اینجا هست رو برطرف کنین.
در ادیتور تکمیکر با زدن f10 یا منوی tools میتونین این کارو کنین.
یا اینکه باز دسوتر فوق رو ببرین مثلا خط ۲۰۰ و ببینین باز اجرا میده یا هنگ میکنه.
البته باید ارورها رو بگیرین و نذارین بمون و روش دوم درست نیست.
تا جایی پیش برین که دیگه بعد اون باز هنگ میکنه و اجرا نمیده.
مثلا فرض کنیم بین مرحله خط ۱۰۰۰ و ۱۱۰۰ این اتفاق افتاد.
پس خطایی مهم و اساسی که باعث میشه اجرای ساخت سریع هنگ کنه، بین این دو خط هست و
باید خطای بین این دو خط ۱۰۰۰ و ۱۱۰۰ رو برطرف کنین.
بازم میگم، باید همهٔ ارورها رو برطرف کنین. چون باز احتمال داره به همین مشکل برخورین.
مطمین باشین هر جا هم که خطا داره، مشکلی در خروجی داره.
و سر جلسه دفاع ممکنه بهش گیر بدن.
مثلا ممکنه بخاطر یک آکولاد کم گذاشتن، اندیس سر جاش نیستو یا توان و ... و مسایل بدتر...
اینطوری که شما قضیه رو تعریف کردین، من فکر میکنم مشکل از اینه که خطاهای فایلتون اونقده زیاد شده که دیگه نمیتونه اجرا گبیره و پیدیاف تولید کنه و برای این هنگ میکنه و توی دور میافته و ویندوزتون هم به طبع اون کند میشه.
البته با این پیشفرض که سیستم شما ویروسی نیست. (اگه در این مورد راهنمایی خواستین، با پیغام خصوصی با من در ارتباط باشین. چون خیلیا با این ویروسا درگیرن و فایلهای مهم مقاله و پایاننامهشونو میپرونه و دلم میسوزه)
شما باید این کارو کنین.
دستور
\end{document}
رو مثلا خط ۱۰۰ فایلتون بذارین.
ساخت سریع کنین.
اگه اجرا داد، باید خطاهایی که تا اینجا هست رو برطرف کنین.
در ادیتور تکمیکر با زدن f10 یا منوی tools میتونین این کارو کنین.
یا اینکه باز دسوتر فوق رو ببرین مثلا خط ۲۰۰ و ببینین باز اجرا میده یا هنگ میکنه.
البته باید ارورها رو بگیرین و نذارین بمون و روش دوم درست نیست.
تا جایی پیش برین که دیگه بعد اون باز هنگ میکنه و اجرا نمیده.
مثلا فرض کنیم بین مرحله خط ۱۰۰۰ و ۱۱۰۰ این اتفاق افتاد.
پس خطایی مهم و اساسی که باعث میشه اجرای ساخت سریع هنگ کنه، بین این دو خط هست و
باید خطای بین این دو خط ۱۰۰۰ و ۱۱۰۰ رو برطرف کنین.
بازم میگم، باید همهٔ ارورها رو برطرف کنین. چون باز احتمال داره به همین مشکل برخورین.
مطمین باشین هر جا هم که خطا داره، مشکلی در خروجی داره.
و سر جلسه دفاع ممکنه بهش گیر بدن.
مثلا ممکنه بخاطر یک آکولاد کم گذاشتن، اندیس سر جاش نیستو یا توان و ... و مسایل بدتر...