اين فروم چرا اينجوري؟ همه يا دنبال پول هستند يا اعصاب ندارن. معمولا تو فروم افرادي كه اطلاعاتي دارن در اختيار بقيه ميزارن و افرادي هم كه سوال دارن ميپرسن و هر كسي جواب را بلد و دلش ميخواهد جواب ميده. مثلا يكي كه نميخواهد كمكي كنه نمياد بگه پول بده برات بسازن، يك پايان نامه مگه چيه كه بخواي براش فونت طراحي كني؟ در ضمن خوشبختانه انواع و اقسام فونت هم موجود. يا شايد هم تو اينجا در حال بازاريابي هستند؟!؟!ای کاش حداقل اینقدر شهامت داشتی که برای این سوال یک حساب کاربری جدید باز نمیکردی. سوال شما هیچ مشکلی نداره، شما آزاد هستی هر سوالی که داری بپرسی، بنابراین اگر این سوال را با نام کاربری قبلیات میپرسیدی هیچ مشکلی وجود نداشت که حالا از روی ترس با یک نام کاربری جدید و ساختگی سوالت رو پرسیدی.
اما در جوابت، اگر منظورت من هستم و سوالت اینه که چرا پول میگیرم. جوابش خیلی سادست چون در طی مدتی که مجانی کار کردم خیری از کسی ندیدم حالا دارم برای کاری که انجام میدهم ارزش میگذارم و بابتش پول میگیرم. شما دوست نداری؟ خیلی خب، راهکارت راحته، از کار من استفاده نکن و منتظر جواب من نباش یا اگر جوابی بهت دادم با بیاعتنایی از کنارش رد شو. به جز کارهای من نرمافزارهای دیگری مانند فارسیتک، تکپارسی، ورد و ... وجود داره که شما میتونی از اونها استفاده کنی. من شما رو زور نکردم که بابت کار من پول بدهید، پس شما هم این حق رو نداری که از من توقع داشته باشی مجانی کار کنم. شما میتونی برای ۶ یا ۷ سال بدون حقوق برای شخص دیگری مجانی کار کنی؟ ای کاش اینقدر پررو و پرتوقع نبودیم البته مشکل شما نیست شما در جامعهای پرورش پیدا کردی که این بیاخلاقیها را به عنوان اخلاق یاد دادند. درسته من اخلاق ندی دارم و همه با اخلاق من آشنا هستم، من هم هیچ موقع ادعا نکردم که انسان نیکی هستم. من برخلاف شما حداقل خودم هستم، انسان بدی هستم اما ظاهر و باطنم یکی است، بدون دروغ و بدون ریا و فریب دیگران.