سلام.
چند روز پیش این پیام را به آقای موحدیان فرستادم:
درنظر دارم به دلایل زیر قلم تمام مثالهای سایت ( و DVD) را از قلمهای سری ایکس و قلمهای آقای موحدیان به قلمهای استاندارد شده IR تغییر دهم:
یکی از مشکلات ما موضوع قلمهای فارسی است که به جز PersianModern یا باید قلمهای مورد استفاده را به John بدهم تا در سرورشان نصب کند و یا در زمان ارسال هر مثال - اگر به قلمی نیاز هست - آنرا در کنار مثال آپلود کنیم ( در حالت دوم باید از نام کامل قلم در مثال استفاده کنیم، مثلا به صورت IRZar.ttf).
به لحاظ حجم و تعداد کم قلمهای سری IR، این قلمها برای هر دو روش مناسبترند.
برای مثالهای معمول مشکلی نداریم ولی برای استیلهای پایان نامه و سمینار و برخی مثالهای خاص، تا زمان اصلاح آنها توسط مؤلفین و گرفتن نظر دانشگاهها، باید قلمهایشان را کنارشان آپلود کرد.
ضمنا در مثالها سعی خواهد شد، حتی الامکان از قلمی به جز PersianModern استفاده نشود که نیاز به آپلود قلم نباشد.
برای مثالهایی که شامل چند فایل (و منجمله قلم هستند) باید آنها را فشرده نمود و ارسال کرد (باید بسیاری از مثالها را اینجوری اصلاح کنم).
امروز این موارد را امتحان کردم و راه حل درست بدست آمد.
دو نمونه را میتوانید در اینجــــــــــــا و اینجـــــــــــــــــــا ملاحظه فرمایید. نمونه اول دارای قلم IRZar و نمونه دوم دارای فایل اضافه است.
دو لینک فوق پس از مدتی حذف خواهند شد.
اگر دوستان درخصوص حرکت از قلمهای مذکور به سری IR نظری دارند بفرمایند.
ضمنا scale این قلمها با قلمهای مذکور و قلم PersianModern همخوان نیست و صفر توخالی هم ندارند.
دلیل ویرایش: اضافه کردن فایلهای فوق الذکر
چند روز پیش این پیام را به آقای موحدیان فرستادم:
نقل قول
جناب آقای موحدیان سلاماما جوابی دریافت نکردم.
ضمن تشکر از زحمات شما بایت طراحی قلمهای سری HM
مدتی است قصد دارم که قلم مورد استفاده در مثالهای سایت پارسی لاتک را از قلمهای سری ایکس به قلمهای شما تغییر دهم.
یکی از پرسشهایی که همیشه از خودم داشته ام این بوده است که چرا با وجود این همه مثال زیپرشین در سایت ما، به خوبی سایت ما توسط گوگل ایندکس نمیشود.
این مشکل را در خصوص رزومه خودم هم داشتم.
امروز متوجه شدم که گوگل در استخراج حروف گ،ک و ی فارسی (و احتمالا چ پ و ژ) از فایلهای تولید شده توسط زیپرشین با قلمهای شما و سری ایکس مشکل دارد و به همین دلیل کلمه زیپرشین در مثالهای ما دیده نمیشوند
اگر فایلهای پیوست را که برای متن اصلی آنها از قلمهای مختلف (ادامه نام آنها) استفاده شده است در آکروبات باز کنید و قسمتی از متن را استخراج کنید متوجه مشکل خواهید شد.
در فایل
OutPutFonts.txt
قسمتی از متن فایل را از هر کدام استخراج کرده و گذاشته ام.
در حالیکه این مشکل با قلمهای یاس و IRNazanin و Persian Modern وجود ندارد.
آیا شما علت را میدانید و قابل رفع هست یا خیر؟
درنظر دارم به دلایل زیر قلم تمام مثالهای سایت ( و DVD) را از قلمهای سری ایکس و قلمهای آقای موحدیان به قلمهای استاندارد شده IR تغییر دهم:
- مشکل قلمهای مذکور با حروف فارسی که در بالا اشاره شد.
- حجم زیاد قلمهای مذکور در مقایسه با قلمهای IR. حجم هر فایل ttf قلمهای مذکور بین یک تا یک و نیم مگابایت است، درحالیکه حجم هر قلم IR بین صد تا ۱۵۰ کیلوبایت است.
یکی از مشکلات ما موضوع قلمهای فارسی است که به جز PersianModern یا باید قلمهای مورد استفاده را به John بدهم تا در سرورشان نصب کند و یا در زمان ارسال هر مثال - اگر به قلمی نیاز هست - آنرا در کنار مثال آپلود کنیم ( در حالت دوم باید از نام کامل قلم در مثال استفاده کنیم، مثلا به صورت IRZar.ttf).
به لحاظ حجم و تعداد کم قلمهای سری IR، این قلمها برای هر دو روش مناسبترند.
برای مثالهای معمول مشکلی نداریم ولی برای استیلهای پایان نامه و سمینار و برخی مثالهای خاص، تا زمان اصلاح آنها توسط مؤلفین و گرفتن نظر دانشگاهها، باید قلمهایشان را کنارشان آپلود کرد.
ضمنا در مثالها سعی خواهد شد، حتی الامکان از قلمی به جز PersianModern استفاده نشود که نیاز به آپلود قلم نباشد.
برای مثالهایی که شامل چند فایل (و منجمله قلم هستند) باید آنها را فشرده نمود و ارسال کرد (باید بسیاری از مثالها را اینجوری اصلاح کنم).
امروز این موارد را امتحان کردم و راه حل درست بدست آمد.
دو نمونه را میتوانید در اینجــــــــــــا و اینجـــــــــــــــــــا ملاحظه فرمایید. نمونه اول دارای قلم IRZar و نمونه دوم دارای فایل اضافه است.
دو لینک فوق پس از مدتی حذف خواهند شد.
اگر دوستان درخصوص حرکت از قلمهای مذکور به سری IR نظری دارند بفرمایند.
ضمنا scale این قلمها با قلمهای مذکور و قلم PersianModern همخوان نیست و صفر توخالی هم ندارند.
دلیل ویرایش: اضافه کردن فایلهای فوق الذکر