کاملاً حق با شماست. قبلاً هم دو نفر از دوستان پیشنهاد دادن که خروجی این استایل رو هم روی سایت قرار بدم تا کاربر قبل از خرید بتونه خروجی رو ببینه. الان دارم روی نسخه 1.2 این استایل کار میکنم که تا چند ساعت دیگه آماده میشه. به محض آماده شدن، توضیحات دیگهای رو به صفحه خرید اضافه میکنم و خروجی استایل رو هم قرار میدم. فقط منظور شما رو از «یکی دو نمونه pdf و یک فایل تک نمونه» متوجه نشدم. منظورتون اینه بخشهایی از استایل رو به صورت نمونه قرار بدم؟این یک کلاس برای حروفچینی کتاب هست که پسوند فایل .cls هست، درسته؟
شما فایل .cls رو در اختیار قرار نمیدهید بصورت مجانی مگر اینکه پول به حساب شما واریز کنند. اما برای تبلیغ این کلاس، یکی دو نمونه pdf کتابی که قبلاً با این کلاس حروفچینی شده رو قرار بدید. لازم نیست همه صفحات کتاب باشه بلکه چند صفحه هم کفایت میکنه و اگر هر دو فایل pdf تقریباً یجور هستند گذاشتن یکیشی هم کفایت میکنه.
منظورم از فایل تک یک فایل نمونه هست که توش از این کلاس استفاده شده و در واقع یک الگو هست. با نگاه کردن در این فایل فرد متقاضی متوجه میشه که چه دستورهایی در این کلاس شما وجود داره که در کلاس book نیست. منظورم فایلی با ساختار زیر هست:
کد: [انتخاب]
\documentclass[options]{parsibook}
\usepackage{xepersian}
\begin{document}
...
\end{document}