با سلام
بله می شود. من براتون فایلش را اتچ کردم.
نکته: دقت کنید که تمامی دستوراتی که در ادامه می آید در فایل Tex اتچ شده موجود است.
اولا در هر متنی که می خواهید این محیط را تعریف کنید (یعنی از محیطی که من در فایل تعریف کردم استفاده کنید)، باید ابتدا بسته های زیر را فراخوانی کنید، البته قبل از بسته xepersian اگر فارسی دارید می نویسید. xepersian باید آخرین بسته مورد فراخوانی باشد.
یا به صورت
حالت سوم
نکته: شما به دلخواه می توانید شکل پیش فرض و رنگ محیط را تغییر دهید. بدین صورت که در تعریف محیط خطوط زیر را به دلخواه رنگش را عوض کنید.
Latex/Color
باتشکر
بله می شود. من براتون فایلش را اتچ کردم.
نکته: دقت کنید که تمامی دستوراتی که در ادامه می آید در فایل Tex اتچ شده موجود است.
اولا در هر متنی که می خواهید این محیط را تعریف کنید (یعنی از محیطی که من در فایل تعریف کردم استفاده کنید)، باید ابتدا بسته های زیر را فراخوانی کنید، البته قبل از بسته xepersian اگر فارسی دارید می نویسید. xepersian باید آخرین بسته مورد فراخوانی باشد.
کد: [انتخاب]
\usepackage[usenames,dvipsnames]{color,xcolor}
\usepackage{tikz,times}
\usepackage{xparse}
\usepackage{ifthen}
\usepackage{pifont}
اگر به فایل دقت کنید من یک محیط به نام note به صورت زیر تعریف کرده ام. کد: [انتخاب]
\newcommand{\handBS}{\noindent\textcolor{ForestGreen}{\Huge\ding{45}}}
\NewDocumentEnvironment{note}{g g}{
\tikzstyle{mybox1} = [draw=YellowGreen, fill=green!15,very thick, rectangle, rounded corners, inner sep=10pt, inner ysep=20pt]
\tikzstyle{fancytitle1} =[fill=YellowGreen, text=white]
\tikzstyle{fancytitle2} =[fill=YellowGreen!5, text=white]
\tikzstyle{fancytitle3} =[fill=white, text=white]
\begin{center}
\begin{tikzpicture}
\node [mybox1] (box)\bgroup
\IfValueTF{#2}{
\IfFileExists{#2}{\begin{minipage}{.85\textwidth}}{\begin{minipage}{.93\textwidth}}
}{%%
\IfFileExists{mnote.png}{\begin{minipage}{.85\textwidth}}{\begin{minipage}{.93\textwidth}}
}%%
\baselineskip=.95cm
\begin{RTL}
}{%
\end{RTL}
\end{minipage}
\egroup;
\IfValueTF{#1}{\node[fancytitle1, left=10pt] at (box.north east) {\hboxR{#1}};}{\node[fancytitle1, left=10pt] at (box.north east) {\hboxR{نکته}};}%
\IfValueTF{#2}{
\IfFileExists{#2}
{\node[fancytitle3, left=3pt, rounded corners] at (box.west) {\includegraphics[width=.07\textwidth]{#2}}; }
{\node[fancytitle2, rounded corners] at (box.west) {\handBS};}
}{%%
\IfFileExists{mnote.png}
{\node[fancytitle3, left=3pt, rounded corners] at (box.west) {\includegraphics[width=.07\textwidth]{mnote}}; }
{\node[fancytitle2, rounded corners] at (box.west) {\handBS};}
}%%
\end{tikzpicture}
\end{center}
}%
این محیط را شما در متن می توانید به سه صورت مورد استفاده قرار دهید.کد: [انتخاب]
\begin{note}
شهر مردگان،
\end{note}
در این حالت یک شکل پیش فرض می گذارد. و می نویسد نکته (فایل pdf را ببینید)یا به صورت
\begin{note}{راهنمایی}
شهر مردگان،
\end{note}
این محیط دقیقا به مانند حالت قبل است با این تفاوت که عنوان محیط به جای نکته می شود راهنماییحالت سوم
\begin{note}{خطا}{gt.png}
شهر مردگان، شهر انسان های «بی دفاع» است. این تعبیر اقتباس از قرآن کریم است که «غیبت» را خوردن گوشت «مرده» خوانده است.
\end{note}
در این حالت در صورتی که فایل gt.png وجود داشته باشد آن را در سمت چپ محیط به نام خطا می گذارد و گرنه یک شکل پیش فرض که علامت دست است می گذارد.نکته: شما به دلخواه می توانید شکل پیش فرض و رنگ محیط را تغییر دهید. بدین صورت که در تعریف محیط خطوط زیر را به دلخواه رنگش را عوض کنید.
\tikzstyle{mybox1} = [draw=YellowGreen, fill=green!15,very thick, rectangle, rounded corners, inner sep=10pt, inner ysep=20pt]
\tikzstyle{fancytitle1} =[fill=YellowGreen, text=white]
\tikzstyle{fancytitle2} =[fill=YellowGreen!5, text=white]
\tikzstyle{fancytitle3} =[fill=white, text=white]
برای اطلاع بیشتر از انواع رنگ ها به لینک زیر مراجعه کنید.Latex/Color
باتشکر