با سلام
شما فایل thesis.cls را نفرستادید ولی به نظر من اگر فونت های section به صورت عادی بزرگ است، می توانید عملیات زیر را انجام دهید.
۱) دو بسته scalefnt,sectsty قبل از بسته xepersianو hyperrefو glossaries فراخوانی کنید، یعنی:
۲) دستور زیر را قبل از \begin{document} قرار دهید.
نکته: برای تنظیم فونت subsection یک دستور متناظر به صورت زیر وجود دارد.
نکته: البته برای تنظیم فونت section و subsection راه های بسیار دیگری نیز وجود دارد، مثلا شما بسته titlesec را آن طوری که من دیدم فراخوانی کرده اید. یک راه این است که از این بسته و دستور زیر استفاده کنید.
لینک زیر را مشاهده کنید.
Change size of section, subsection, subsubsection, paragraph and subparagraph title
نکته: من احساس می کنم که در فایل thesis.cls که نفرستادید یک جایی دارید قالب section را دستکاری می کنید و فونت آن را بزرگتر میکنید. البته دستورات فوق مورد قبلی را overwrite می کند.
نکته: البته سوال های مشابه در تالار در این مورد قبلا پرسیده شده بود، لینک های زیر را مشاهده کنید.
تنظیم سایز فونت بخشها و زیربخشها
تغییر اندازه و فونت عنوان بخش، زیر بخش
باتشکر
شما فایل thesis.cls را نفرستادید ولی به نظر من اگر فونت های section به صورت عادی بزرگ است، می توانید عملیات زیر را انجام دهید.
۱) دو بسته scalefnt,sectsty قبل از بسته xepersianو hyperrefو glossaries فراخوانی کنید، یعنی:
کد: [انتخاب]
\usepackage{scalefnt,sectsty}
\usepackage [pagebackref=true, colorlinks, linkcolor=blue, citecolor=magenta, urlcolor=cyan] {hyperref}
\usepackage[xindy={language=persian,codepage=utf8},toc]{glossaries}
\usepackage{xepersian}
البته ممکن است در بین فراخوانی هر یک از بسته ها شما یکسری خطوط تنظیمات وارد کرده باشید که اشکالی ندارد، همان طور که در فایل ارسالی نمایان بود.۲) دستور زیر را قبل از \begin{document} قرار دهید.
\sectionfont{\color{red}\scalefont{.8}}
حالا اون عدد .8 را آنقدر تغییر دهید تا به فونت دلخواه برسید. دقت کنید میتوانید با این کار رنگ عنوان section را نیز تغییر دهید. البته اگر میخواهید این رنگ همان سیاه بماند قسمت \color{red} را بردارید.نکته: برای تنظیم فونت subsection یک دستور متناظر به صورت زیر وجود دارد.
\subsectionfont{\color{red}\scalefont{.7}}
که با آن شما میتوانید فونت subsection را نیز تنظیم کنید.نکته: البته برای تنظیم فونت section و subsection راه های بسیار دیگری نیز وجود دارد، مثلا شما بسته titlesec را آن طوری که من دیدم فراخوانی کرده اید. یک راه این است که از این بسته و دستور زیر استفاده کنید.
\titleformat*{\section}{\LARGE\bfseries}
که به عنوان آرگومان ورودی اول شما با \section می گویید که می خواهید قالب عنوان section را تنظیم کنید و در آرگومان دوم نوع فونت آن را تنظیم میکنید. چون شما titlesec را فراخوانی کرده اید شاید این روش دوم بهتر باشد، و نیازی نباشد از روش اول استفاده کنید و دو بسته scalefnt,sectsty را فراخوانی کنید.لینک زیر را مشاهده کنید.
Change size of section, subsection, subsubsection, paragraph and subparagraph title
نکته: من احساس می کنم که در فایل thesis.cls که نفرستادید یک جایی دارید قالب section را دستکاری می کنید و فونت آن را بزرگتر میکنید. البته دستورات فوق مورد قبلی را overwrite می کند.
نکته: البته سوال های مشابه در تالار در این مورد قبلا پرسیده شده بود، لینک های زیر را مشاهده کنید.
تنظیم سایز فونت بخشها و زیربخشها
تغییر اندازه و فونت عنوان بخش، زیر بخش
باتشکر