فایل شما سرشار از ایراد است. چنانچه آنها را رفع کنید مسأله حل میشود. به عنوان مثال به مطالب زیر توجه کنید:
1. هنگامی که از شما درخواست میشود یک فایل کوچک ارسال کنید، باید فایلی ارسال کنید که قابل پردازش باشد. فایل شما یک قسمت از متن شما بود ولی قابل پردازش نبود.
من خودم شخصا خطوط ابتدایی را به آن اضافه کردم تا پردازش شود.
2. شما محیطهایی دارید که باز شدهاند ولی بسته نشده اند. به عنوان مثال \begin{flushleft} دارید ولی با \end{flushleft} بسته نشده.
3. شما محیطهای زیادی دارید که بازنشده ولی بسته شده اند. مثلا یکهو نوشتهاید \end{eqnarray} در حالی که \begi{eqnarray} ندارید.
4. دستورهای ریاضی شما سرشار از غلط است. به عنوان مثال شما فاصلهها را در هنگام نوشتن علائم ریاضی رعایت نکردید. مثلا نوشتهاید
شما اشکالهای متن خود را برطرف کنید به گونهای که چنانچه پردازش شود هیچ خطایی بروز نکند. آنوقت متن شما درست خواهد شد. برای اطمینان قلب شما، چنین فایلی به
پیوست ارسال میشود. دقت کنید که به علت کمبود وقت، قسمتهایی از فایل شما که اشتباه بود را پاک کرد. شما خودتان اصلاح بفرمایید.
1. هنگامی که از شما درخواست میشود یک فایل کوچک ارسال کنید، باید فایلی ارسال کنید که قابل پردازش باشد. فایل شما یک قسمت از متن شما بود ولی قابل پردازش نبود.
من خودم شخصا خطوط ابتدایی را به آن اضافه کردم تا پردازش شود.
2. شما محیطهایی دارید که باز شدهاند ولی بسته نشده اند. به عنوان مثال \begin{flushleft} دارید ولی با \end{flushleft} بسته نشده.
3. شما محیطهای زیادی دارید که بازنشده ولی بسته شده اند. مثلا یکهو نوشتهاید \end{eqnarray} در حالی که \begi{eqnarray} ندارید.
4. دستورهای ریاضی شما سرشار از غلط است. به عنوان مثال شما فاصلهها را در هنگام نوشتن علائم ریاضی رعایت نکردید. مثلا نوشتهاید
کد: [انتخاب]
\rhoc
درحالی که منظور شما کد: [انتخاب]
\rho c
بوده است. دقت کنید که در لیتک دستوری به نام \rhoc وجود ندارد. همینطور در مورد \pi که مثلا چیزی به نام \piG دارید.شما اشکالهای متن خود را برطرف کنید به گونهای که چنانچه پردازش شود هیچ خطایی بروز نکند. آنوقت متن شما درست خواهد شد. برای اطمینان قلب شما، چنین فایلی به
پیوست ارسال میشود. دقت کنید که به علت کمبود وقت، قسمتهایی از فایل شما که اشتباه بود را پاک کرد. شما خودتان اصلاح بفرمایید.