با سلام
چند نکته:
نکته اول: کد زیر در قسمت بستهها:
نکته دوم: بهتر است که محیط tikzpicture را درون یک محیط figure قرار دهید تا بتوانید برای آن caption نیز بگذارید. یعنی:
نکته سوم: همانطور که در فایل اتچ شده مشاهده می کنید من شکل را به نوعی scale کردم که در صفحه جای بگیرد.
نکته چهارم: البته نمیگویم روش درستی است، اما من خودم راحتتر هستم که شکل را به صورت جداگانه با همان حذف حاشیه ها تولید کنم، سپس آن را با فرمت pdf با دستور includegraphic وارد کنم. عین یک شکل عادی که شما در متن وارد می کنید البته فقط با کیفیت pdf که کیفیت آن تغییر نکند.
نکته پنجم: البته فایل شما کامل نبود که من آن را اجرا کنم. ولی دیدم که یک عالمه بسته وارد کرده بودید، برخی از آن ها واقعا نیاز است، ولی به علت استفاده از برخی پی نبردم. اگر واقعا از بسته ای استفاده نمی کنید بهتر است آن را وارد نکنید.
باتشکر
چند نکته:
نکته اول: کد زیر در قسمت بستهها:
کد: [انتخاب]
\usepackage[active,tightpage]{preview}
\PreviewEnvironment{tikzpicture}
\setlength\PreviewBorder{1mm}
را برای این گذاشتم که حاشیه اضافی را حذف کند، پس شما در کل نیازی نیست در متن اصلی خود این سه خط را وارد کنید.نکته دوم: بهتر است که محیط tikzpicture را درون یک محیط figure قرار دهید تا بتوانید برای آن caption نیز بگذارید. یعنی:
\begin{figure}
\begin{tikzpicture}
\end{tikzpicture}
\caption{............}
\label{............}
\end{figure}
نکته سوم: همانطور که در فایل اتچ شده مشاهده می کنید من شکل را به نوعی scale کردم که در صفحه جای بگیرد.
\begin{figure}
\begin{tikzpicture}[scale=.7]
نکته چهارم: البته نمیگویم روش درستی است، اما من خودم راحتتر هستم که شکل را به صورت جداگانه با همان حذف حاشیه ها تولید کنم، سپس آن را با فرمت pdf با دستور includegraphic وارد کنم. عین یک شکل عادی که شما در متن وارد می کنید البته فقط با کیفیت pdf که کیفیت آن تغییر نکند.
نکته پنجم: البته فایل شما کامل نبود که من آن را اجرا کنم. ولی دیدم که یک عالمه بسته وارد کرده بودید، برخی از آن ها واقعا نیاز است، ولی به علت استفاده از برخی پی نبردم. اگر واقعا از بسته ای استفاده نمی کنید بهتر است آن را وارد نکنید.
باتشکر