دقیقا با نظر شما موافقم. از فایل PDF مربوط به این درس، Properties گرفتم(عکس مربوط به آن را پیوست نمودم) متوجه شدم که مسئولین مربوطه، با Adobe Indesign این کتاب را صفحهآرایی کردهاند. (البته حروفچینی را نمی دانم). همان گونه که شما فرمودبد، رغبتی برای خواندن آن وجود ندارد.البته من فقط اسکن چند صفحه از کتاب را بصورت عکس دیده بودم و دسترسی به فایل pdf نداشتم، شما باید اطلاعات بیشتری از من داشته باشید. میدانید قلم اصلی به کار رفته در این کتاب چیست. به نظرم خیلی شبیه به قلم علمی فارسیتک بود.
نقل قول
من خودم سوالات و پاسخ درس ریاضی کنکور سراسری امسال را تنها با لاتک و البته بسته XePersian که زحمت آن به دوش شما بوده، حروفچینی کردم. با اینکه، این کار با عجله انجام شده و من هم در لاتک مهارت آنچنانی ندارم،بسیاز زیباست. به شما شادباش میگویم. البته اگر روی کاغذ پرینت شود هم باز خواندنیتر خواهد بود.
نقل قول
اما احساس میکنم خیلی بهتر از این کتابها و نوشتهجاتی شده که با نرمافزارهای تجاری سنگین تهیه شدهاند، به طوری که برخی از کسانی که این فایل را دیدند، تمایل شدیدی به یادگیری لاتک پیدا کردند.تک بسیار انعاطفپذیر است و من دلیلی به استفاده از نرمافزار دیگری نمیبینیم.
نقل قول
من باز هم از شما صمیمانه قدردانی میکنم. فایل مربوط به کنکور را هم در اینجا قرار میدهم. خوشحال خواهم شد اگر شما نیز به آن نگاهی بیندازید و مرا راهنمایی بفرمایید.من از شما تشکر میکنم. من از سن ۱۲ سالگی از ایران رفتم، بنابراین خوشبختانه/متأسفانه نه در ایران کنکور دادم و نه در ایران به دبیرستان رفتم اما کتابهای ریاضی دبیرستان ایران یا سوالهای کنکور ریاضی بسیار برایم جالب بود تا سطح ریاضی ایران و استرالیا را با هم مقایسه کنم. شما خودتان بصورت خصوصی تدریس میکنید یا برای موسسهای کار میکنید؟ و چه درسهایی رو درس میدهید؟ ببخشید جلوی فضولیام را نتوانستم بگیرم.