با سلام
شما جدول را به نظرم خیلی خوب ننوشتید. به نکات زیر دقت کنید.
نکته اول: در سطر اول چرا این طوری نوشتید؟
نکته دوم: چرا دستورات \cite برای ارجاع دهی را درون $$ گذاشتید؟
نکته سوم: چرا این همه \centering در ستون دوم گذاشتید؟ برای این که اعضای ستون دوم وسط چین شود کافی است از کد زیر استفاده کنید. مثال زیر را نگاه کنید:
نکته: برای موردی که می خواهید بهتر است از multirow استفاده کنید تا هر فرمول را در یک سطر بگذارید، فایل اتچ شده را نگاه کنید و در ضمن قسمت Columns spanning multiple rows از پیوند زیر را مطالعه کنید.
LaTeX/Tables
نکته: برای فاصله بین سطرهای جدول نیز همان
نکته: در مثال اتچ شده من از فونت IRNazanin استفاده کردم، اگر شما این فونت را ندارید آن را با یک فونت دیگر جایگزین کنید.
شما جدول را به نظرم خیلی خوب ننوشتید. به نکات زیر دقت کنید.
نکته اول: در سطر اول چرا این طوری نوشتید؟
کد: [انتخاب]
$T=\varphi (x)+\psi (t);~~~~~$ $$T = (a/b)\ln u,$$ $$u= \varphi (x) + \psi (t)$$
این همه علامت $$ نیازی نیست.نکته دوم: چرا دستورات \cite برای ارجاع دهی را درون $$ گذاشتید؟
$ \cite{V.F.} $
نکته سوم: چرا این همه \centering در ستون دوم گذاشتید؟ برای این که اعضای ستون دوم وسط چین شود کافی است از کد زیر استفاده کنید. مثال زیر را نگاه کنید:
\newcolumntype{P}[1]{>{\centering\arraybackslash}p{#1}}
\begin{table}
\begin{tabular}{|c| P{4cm} | c| c | r | } \hline
مثال & مثال 2 & مثال 3 & مثال 4 \\ \hline
مثال 1 & مثال 2 & مثال 3 & مثال 4 \\ \hline
\end{tabular}
\end{table}
دقت کنید که در این جا من به جای p{42mm} یک ستون با طول دلخواه به نام P تعریف کرده ام. شما می توانید دستورکد: [انتخاب]
\newcolumntype{P}[1]{>{\centering\arraybackslash}p{#1}}
را قبل از \begin{document} قرار دهید و هر گاه به این نوع ستون نیاز داشتید از P{4cm} استفاده کنید. دقت کنید که P{4cm} با P بزرگ با p{2cm} با p کوچک متفاوت است. اولی را ما تعریف کردیم و دومی از قبل هم بوده است. در ضمن برای این تعریف حتما بسته array را قبل از xepersian فراخوانی کنید.کد: [انتخاب]
\usepackage{array}
نکته: برای موردی که می خواهید بهتر است از multirow استفاده کنید تا هر فرمول را در یک سطر بگذارید، فایل اتچ شده را نگاه کنید و در ضمن قسمت Columns spanning multiple rows از پیوند زیر را مطالعه کنید.
LaTeX/Tables
نکته: برای فاصله بین سطرهای جدول نیز همان
\renewcommand{\arraystretch}{2.3}
بکار میآید. فقط باید آن را خارج از tabular بگذارید.نکته: در مثال اتچ شده من از فونت IRNazanin استفاده کردم، اگر شما این فونت را ندارید آن را با یک فونت دیگر جایگزین کنید.
\settextfont{IRNazanin}