الان هم دقیقاً همینطور است. شما زیپرشین را بصورت زیر فراخوانی کنید، احتیاجی به استفاده از قلمی ندارید و قلم پیشفرض استفاده میشود:بله متوجه شدم که با افزودن گزینههای فوق وضعیت مشابه قبل میشود، اما من متوجه نشدم که وضعیت جدید چه مزیتی - به جز کاهش زمان پردازش - دارد که قبول مشکلات فوق به آن ترجیح داده شود.کد: [انتخاب]\usepackage[preloadedtextfont,preloadedlatintextfont]{xepersian}
...
حالا مشکلش چیه؟متأسفانه من در بین صحبتهای شما مشکلی نمیبینیم (غیر از نیاز به تغییر مثالها و فیلمهای آموزشی).
ضمنا به نظرم اضافه شدن یک مرحله - مرحله تعیین قلم یا گزینههای فوق - به مراحل آموزش استفاده از زیپرشین، سادگی آنرا کم میکند.
به قول معروف «زیبایی در سادگی است»: Simple is Beautiful
استیفن هاوکینگ در کتاب تاریخچه زمانش نوشته بود دوستی به وی گوشزد کرده بود که هر فرمولی که در کتابش بکار برد، نیمی از خوانندگانش را از دست خواهد داد...
در اوایل توسعه زیپرشین مجبور بودیم قلم متن را مشخص کنیم، ولی بعدا که زیپرشین قلم پیشفرضدار شد، خیلی خوشحال کننده بود. به دیگران میگفتیم: «بلدید یک سند انگلیسی را با لاتک پردازش کنید؟ در این صورت برای استفاده از زیپرشین فقط کافیست آنرا فراخوانی کنید.»