1- من از TexmakerX استفاده جدی نکردهام و جواب خاصی نمیتوانم به شما بدهم، فقط من بعد از استفاده از TexmakerX-1.8.1 با توسعهدهنده اصلی آن تماس گرفتم و ورژن تغییریافته تکمیکر را برایش پست کردم و بعلاوه یکی دو باگ را هم گزارش کردم، بعدها در تست ورژن ۱.۹.۳ خاصیت چپچین و راستچین کردن خطوط اضافه شده بود(البته کدها را نگاه نکردم که ببینم از چه راهی بوده ) و یکی از باگها رفع شده بود اما باگ مهم بعدی سرجایش بود.با سلام
1. چه تفاوتی بین این دوویرایشگر است؟
2. آقای علویزاده تکمیکر دوجهته بر مبنای تکمیکر است؟ و آیاانتخاب ویرایشگر TexMakerX به عنوان مبنا -آنهم در صورتی که از امکانات بیشتر برخوردار است،- بهتر نیست؟
۲- بله- به نظر من فعلا نه، چون چند مورد وجود دارد:
اولا: موتور متن در TexmakerX با Texmaker فرق دارد و بنابراین حجم زیادی از کدهای نوشته شده باید بازنویسی شوند که وقت میگیرد
دوما: باگ مهم رفع نشده، که فرصت نکردم تست کنم در ورژن ۱.۹.۹ حل شده است یا نه؟ البته باگ به موتور متن که پروژه QCodeEdit است برمیگردد.
برای اینکه دوستان بتوانند تست کنند باگ را شرح میدهم.
باگ: در یک متن که هم انگلیسی و هم فارسی دارد و چند صفحهای است و بعلاوه خطوط زیادی از متن به اندازهای طولانیاند که بطور کامل نمایش داده نمیشوند. (در واقع بدترین شرایط! شاید در حالات دیگر هم باگ پدیدار شود)
بعلاوه فرض کنید خاصیت Word Wrap فعال باشد، اکنون با scroll کردن متن و کلیک بر روی متن در حالات خاصی بعضی از خطوط دوبار نمایش داده میشوند(تغییری در فایل ایجاد نمیشود)
دقت کنید که این باگ به سادگی تولید نمیشود.
سوما: (یک مشکل نیست و بیشتر سلیقهایست!) به نظر من TexmakerX زیادی شلوغ شده و از این لحاظ من Texmaker رو بیشتر میپسندم.
ویرایش: دوباره تست کردم باگ مورد بحث در این ورژن از TexMakerX نیز وجود دارد به ناحیه مشخص شده در عکس توجه کنید.