فکر کنم این را یک بار دیگه هم گفته بودم که لواتک کلی باگ داره و فعلاً مناسب نیست ولی خوب سنگ مفت و کنجشگ هم مفت
هفته گذشتی فرصتی دست داد و زیپرشین را در دنشگاه سبزوار معرفی نمودم. البته قبلاً آنرا به برخی از اساتید معرفی کرده بودم و برخی از دانشجویان نیز در حال استفاده از آن هستند. خوشبختانه استقبال خوبی انجام شد.
به پیوست موارد زیر را قرار میدهم:
۱- پوستری که به عنوان اطلاعیه آماده کرده بودم. آن پوستر آقا مسعود را تغییر دادم که بیشتر بدرد دیدن روی مانیتور میخورد. دو تا هم با زیپرشین آماده کردم که سورس و خروجی آنها به پیوست است.
۲- فایل ارائه که همانگونه که قبلاً گفته بودم آنرا با لوالاتک آمده کردم. مشکلاتی هم دارد ولی به امتحان کردنش میارزد. امیدوارم به زودی شاهد نسخهای از زیپرشین روی لواتک هم باشیم. فایلهای سورس آن که مبتنی بر اسلاید لوالاتکی است که آقا مهدی معرفی کردند از اینجـــــــــا و خروجی pdf آن -با یک تغییر- از اینجـــــــــــا قابل دانلود است.
البته فایل ارائه نیاز به تکمیل دارد و در جلسه برگزار شده بسیاری از موارد خارج از اسلایدها را یا شفاهی بیان کردم و یا به صورت عملی نشان دادم.
مثالی نیز از اجرای لاتک از داخل MATLAB جهت تولید و درج خودکار نمودارها و جداول در مقاله آماده کرده بودم و نمایش دادم که به پیوست است.