من در حالت First Strong character (LTR) کار میکنم
با چه حالتی؟ یعنی فقط همینکه سه کاراکتر (۱) در سمت چپ است و بعد راستچین میشود اینقدر مشکل است!!
نه. حالتی که اول (۱) را تایپ کنیم و بعد کاراکتر انگلیسی باشد. مثل:
(۱) f(x) تابع زوج است....
از اینگونه موارد مینالند. کل درخواستم روی این است که مثلا یک کاراکتر قبل از همه زده بشه یا بعد از (۱) که راست چین شود. چون داریم سطر فارسی تایپ میکنیم.
قبلا هم گفتم بهترین کار برای حالات پیچیدهتر شبیه به این موردی که گفتید ( متن فارسی در داخل دستور لاتک ) استفاده از insert LTR text است.
ممنون. یا من ندیده بودم یا دقت نکرده ام. شرمنده
میشه بگید اینکه گفتید «اگر کاراکتر انگلیسی بزنید، چپ چین میشود.» در چه حالتی اتفاق میافتد!؟ ( چون دو حالت خودکار داریم یا بر مبنای اولین حرف جهت خط تعیین میشود یا برمبنای وجود حداقل یک کاراکتر از راست به چپ و حالتی نداریم که برای تایپ هر کاراکتر جهت خط عوض شود!! )
ببخشید کمی بد توضیح دادم.
متن زیر دقت کنید:
(۱) f(x) تابع زوج است....
این یک سطر فارسی بود که باید راست چین شود ولی چپ چین میشود.
چون:
(۱) فارسی است (از نظر من)
f(x) انگلیسی است
اما سطر چپ چین میشود!!
دوما شخصا موافق نیستم.
هر طور نظر شماست سید رضی جان. اما اگر به عنوان یک option انتخابی باشد کار ما هم راه میافتد. البته اگر صلاح بدانید. متشکرم
سوما اگر نظر دوستان به این شکل است میتوانیم از همان کاراکتر «نیم فاصله» استفاده کنیم.
نیم فاصله هم جالب هست. اگر همین کار را انجام بدهید خیلی عالی میشود و من شرمندهی شما
واقعا متشکرم که اینقده به درخواست من اهمیت دادید. متشکرم.
واقعا خیلی از دانشجویان دانشگاهمان از این موضوع می نالند و بعضی ها مسخره می کنند.
اگر این هم اضافه بشه خیلی عالی میشه.