لاتک،فارسی تک،زیتک،زی پرشین و بقیه خواهراشون چه فرقی با هم دارن بهترینش چیه برای یادگیری؟کداش مشابهه دیگه؟یعنی اگه یکیشو یاد بگیرم راحت میشه توی بقیه پیاده سازی کرد؟من تازه کارم،ولی برام سختی یا آسونی یادگیریش مهم نیست.میخوام بهترینشو انتخاب کنم.رشته من جبره،خیلی فرمولهای پیچیده و شکل و نمودار ندارم.ولی میخوام توی همین بهترین قابلیت رو داشته باشه.البته میخوام یه چیز خوب پیدا کنم برای بخشمون.پس گرایشای دیگه مثل هندسه و آنالیزم مهمه.لطفا یکی یه توضیح مختصر بده(لینک با توضیح طولانی ندید لطفا) برای مقاله انگلیسی و کتاب چه کنم؟
سؤال شما ایراد داره اما با توجه به اینکه فرمودید تازه کار هستید پاسخ میدهم
برای حروفچینی متن انگلیسی اعم از کتاب یا مقاله یا ارائه باید لاتک را فرا بگیرید. گرایش هم مهم نیست. از متن ساده گرفته تا متنی شامل شکلها و فرمولهای پیچیده، همگی با لاتک قابل انجام است.
زیپرشین چیزی نیست غیر از یک بسته بسیار قوی برای حروفچینی فارسی به کمک لاتک. پس برای کار با زیپرشین شما ابتدا باید مفاهیم لاتک را به خوبی فرا گرفته باشید. زیپرشین بر پایه زیتک کار میکند اما برای کار با آن احتیاجی نیست که مفاهیم زیتک را بدانید. فارسی تک را هم میتوانید کاملا فراموش کنید.
پس قبل از هرچیز بهتر است که به سراغ خودآموز لاتک بروید و بعد از تسلط روی لاتک، راهنمای زیپرشین را بخوانید.