1. وقتی از پکیج flowfram استفاده میکنم (برای تهیه ی نوار کناری همانطور که در sidebidipres.sty از آن استفاده شده است) به جای آنکه footer و header در زیر textbody قرار بگیرند در داخل lmargin میافتند و در نتیجه قسمت زیادی از آنها خارج از صفحه میافتد! یعنی ظاهراً flowfram و fancyhdr با هم هماهنگی ندارند و استفاده از یکی دومی را خراب میکند. خواستم با دستور renewcommand محل xlhead و ... (که در fancyhdr تعریف شده اند) را در فایلهای خودم اصلاح کنم ولی نتوانستم؟ آیا راه دیگری هم برای رفع این مشکل هست؟
تا منظور شما از ناهماهنگی چه باشد؟ اول اینکه شما باید بدانید flowfram چگونه کار میکند و اگر ندانید و همینجوری ازش استفاده کنید با همین مشکل مواجه خواهید شد. دوم اینکه شما با خود flowfram میتونید header و footer درست کنید. برای هر دو مراجعه کنید به مثال test-borochure.tex از سبک bidi
بعد هم شما یک پرونده .cls برای ما فرستادید که داخلش مثل یک جنگل میماند. فکر نمیکنم که انتظار عادلانهای شما داشته باشید که من یا هر شخص دیگری وقتش را پای آن بگذارد. از قدیم گفتیم پرونده کمینه که مشکل را نشان دهد.
2. در ضمن استفاده از watermark نیز هم header و هم sidebar را خراب میکند و نمیگذارد نمایش داده شوند. اگر میشد از watermark برای عکس زمینه استفاده کرد (به جای کاری که الآن شده است) خیلی بهتر بود چون تمام پس زمینه ها یکجا تنظیم میشدند (اگرچه امکان استثناء کردن برخی اسلایدها هم بود) و دیگر لازم نبود برای تمام صفحات جداگانه عکس زمینه گذاشته شود!
باز هم باید یک پرونده کمینه بفرستید نه یک پرونده .cls. وقتی خود شما اینقدر وقت نمیگذارید که یک پرونده کمینه درست کنید، از بقیه چه انتظاری دارید؟ پرونده .cls شما هم داری مقداری ماکروهای ناقص و اشتباه میباشد.