آقای صفی اقدم
نمی دونم نظر شما در مورد عدم استفاده از Geogebra، سلیقهای است یا دلیل منطقی برای آن دارید.
دلیلم را شما دقیقا در پست بالا نقل قول کردین. یعنی:
من از اینکه این برنامه باعث میشه من خود tikz و pstricks را یاد نگیرم، بدم میاد.
به نظر میرسد یکی از راههای یادگیری نحوه استفاده از بستههای TikZ (یا PsTricks)، استفاده از این نرمافزار است. زیرا بعد از رسم شکل، تنها با کپی و جایگزینی کد تولید شده نمیتوانید شکل دلخواه خود را بهدست آورید و نیاز به ویرایش مختصر از کد هست.
ممنون میشم اگه دلیل مشخصی برای عدم استفاده از این نرمافزار دارید، به من بفرمایید.
من یک شبیه برای حرف شما میارم.
یاد گرفتن جدول ضرب اصلا لازم نیست. چون ماشین حساب وجود داره!
آیا این درسته؟
منم در مورد GeoGebra دیدی مشابه این دید را دارم.
وقتی من میتون با یادگیری tikz، بتونم شکلهای خودم را بکشم،
چه دلیلی داره که سر خودم کلاه بذارم و با GeoGebra شکل بکشم و بعد بیام ویرایشش کنم.
اینجوری که من tikz یاد نمیگیرم.
اینجوری اگر من ۱۰ تا شکل باهاش بکشم، آخرش معلوم نیست tikz را یاد بگیرم یا نه.
من قشنگ ۱۰ دقیقه وقت میذارم و مثلا رسم نمودارهای ون را با Tikz یاد میگیرم و همیشه هم توی مغزم هست.
این قسمت از مطلب شما را متوجه نشدم. استفاده از Geogebra (یا عدم استفاده از آن) چه ارتباطی به ورد دارد؟
از نظر من، ورد و GeoGebra از این نظر مثل هم هستن که از عقل ضریب هوشی و سلولهای خاکستری مغز و ... کاربر استفاده نمیکنن. یا خیلی کم استفاده میکنن.
اما لاتک و tikz و ... نه. کاربر باهاش درگیر میشه. فکر میکنه. طراحی میکنه. خلاقیت توش هست.
نظر منه.
در پایان، اگر تصور میکنید که این مطلب یک بحث غیر لاتکی است، میتوانید پست بنده را حذف نموده و از طریق پیغام خصوصی، یه اینجانب، پیغام بفرستید.
باشه بهتره فکر کنم. ادامهی سوال من در پست اول این موضوع هست.
و یک مطلب دیگه اینکه چون این برنامه مجانی هست و خروجی LaTeX میده، دلیل نمیشه اونو بیاریم در گروه لاتکیها.