سلام، لطفا وارد شوید یا عضو شوید.

نویسنده موضوع: در ارتباط با انتقادات زی‌پرشین  (دفعات بازدید: 1695 بار)

آفلاین vafa

• Moderator
  • Hero Member
  • -دریافت شده: 2012
  • ارسال: 4,429
    • ديدن مشخصات
در ارتباط با انتقادات زی‌پرشین
« : فوریه 22, 2013, 06:21:03 pm »
در پست «نسخه تجاری زی‌پرشین» من پست‌های کاربر حسین را به دلیلی که گفتم حذف کردم. همچنین کاربر دیگری حرف‌های وی را دوباره تکرار کرد که آن را هم حذف کردم. به کاربر دوم اطلاع دادم که چرا حذفش کردم و در همان پست گفته بودم که اگر نظر یا انتقادی نسبت به زی‌پرشین دارید در پست جدید بنویسید و من هم سعی می‌کنم با صداقت جواب دهم. به کاربر دوم گفتم که نظراتش را در پست جدیدی مطرح کند و من هم جواب می‌دهم اما تا کنون اقدامی نکرده است. در اینجا سعی می‌کنم که نظرات این دو کاربر را تا جایی که یادم مانده بیاورم و به انتقادات آنها جواب دهم.
نقل قول
من اصلاً از زی‌پرشین راضی نیستم
من نمی‌دونم دلیل نارضایتی شما چیست. در واقع این اولین باری است که این جمله را می‌شنوم اگر کل این تالار و ابصورت عمومی اینترنت را بگردید، چیزی جز تعریف از زی‌پرشین  نسبت به تک‌پارسی یا فارسی‌تک پیدا نمی‌کنید.
نقل قول
زی‌پرشین نسبت به تک‌پارسی باگ زیاد دارد.
هیچ برنامه‌نویسی نمی‌تونه ادعا کنه که برنامه‌ای که می‌نویسه خالی از باگ هست و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. اما جالبه که چند نکته رو توجه کنید:

۱) تک‌پارسی از تعداد خیلی محدودی بسته (شاید حتی تعدادشون ۱۰ تا نشه) بسته پشتیبانی می‌کنه در حالی که دو بسته bidi و زی‌پرشین از چیزی بیش از ۱۰۰ بسته پشتیبانی می‌کنند. حالا شما با دانستن این موضوع که kernel بسته bidi و xepersian بسیار بزرگ‌تر از kernel تک‌پارسی است قضاوت کنید که آیا داشتن باگ بیشتر نسبت به تک‌پارسی طبیعی هست یا نه؟

۲) تک‌پارسی برای هر دستوری اومده موتور رو تغییر داده در صورتی که زی‌پرشین و بسته bidi همه کارها را با ماکرو انجام می‌دهند. به عنوان مثال تک‌پارسی میاد و دستور \hboxR رو در موتور تعریف می‌کنه اما بسته bidi همین دستور رو با ماکرو تعریف می‌کنه و کاراییش هیچ تفاوتی با دستور primitive نداره. در واقع من معتقدم که این هنر برنامه‌نویسی تک هست که بتونی کارهای مشکل و غیرممکن را با ماکرونویسی انجام بدی.

۳) تک‌پارسی نسبت به زی‌پرشین قدمت خیلی خیلی بیشتر (شاید ۵ یا ۶ برابری) داره پس منطقیه که طی سالیان باگهای تک‌پارسی برطرف شدند و نسبت به زی‌پرشین باگ کمتری دارند. باید این نکته رو بگم که من به درستی گفته تک‌پارسی کمتر از زی‌پرشین باگ داره آگاه نیستم چون از تک‌پارسی استفاده نمی‌کنم اما به گفته‌های این دو کاربر اعتماد می‌کنم.

۴) من داخل ایران زندگی نمی‌کنم و در نتیچه من خودم کاربر زی‌پرشین نیستم. بنابراین کاربران زی‌پرشین باید اول مشکل را گزارش کنند تا من بتوانم درست کنم.

۵) مهمترین نکته اینجاست که شما بتونین این ادعای خودتون رو ثابت کنید. چیزی که شما فکر می‌کنید باگه به احتمال خیلی زیاد میتونه باگ نباشه و علتش ناشی بودن شما در استفاده از تک‌ باشه.
نقل قول
زی‌پرشین زیاد باگ داره.
مهمترین نکته اینجاست که شما بتونین این ادعای خودتون رو ثابت کنید. چیزی که شما فکر می‌کنید باگه به احتمال خیلی زیاد میتونه باگ نباشه و علتش ناشی بودن شما در استفاده از تک‌ باشه. iهمانطور که قبلاً گفتم من از زی‌پرشین استفاده نمی‌کنم پس اگر باگی هم وجود داره این کاربره که باید گزارش کنه و من هم در طی چند سال اخیر هر موقع هر کاربری هر باگی گزارش کرده، به سرعت درست کردم. در حال حاضر لیست تمام باگهای بسته bidi و بسته زی‌پرشین رو می‌ةونید در لینک زیر پیدا کنید:

https://bitbucket.org/vafa/xepersian/issues

https://bitbucket.org/vafa/bidi/issues

که تعداشون بر خلاف آنچه که شما ادعا می‌کنید زیاد نیست. باز هم اگر باگی وجود داره باید گزارش داده بشه، وقتی من نمی‌دونم چه باگی وجود داره شما چطور می‌تونید انتظار داشته باشید که من درستش کنم؟
نقل قول
من اصلاً از تالار پارسی‌لاتک راضی نیستم.
به خدا من نمی‌دونم دیگه ما باید چی کار کنیم که شما راضی باشید. اگر شما انتظار دارید که ماکروی پایان‌نامه دانشگاه شما یا ماکروی کتاب شما یا ماکروی طراحی بسته شما رو من بنویسم، تصور بسیار اشتباهی دارید. امیدوارم کمی از منطق خود کمک بگیرید، من یک نفرم و به تنهایی نمی‌توانم پاسخگوی همه کاربران باشم، این تالار هم برای این نیست که ما مشکلات شما را حل کنیم. این تالار برای این ایجاد شده که ما به شما کمک کنیم تا شما بتونید خودتون مشکلات خودتون رو حل کنید. بلکه اگر شما انتظار دارید که من حل‌المسائل مشکلات شما باشم، نباید هم راضی باشید من هم یک انسانم و انرژی محدود  و وقت محدودی دارم.
نقل قول
آیا تضمین می‌کنید که نسخه تجاری بدون باگ باشد؟
خیر همانطور که قبلاً گفتم هیچ برنامه‌نویسی نمی‌تونه ادعا کنه که برنامه‌ای که می‌نویسه خالی از باگ هست و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. اما می‌تونم تضمیم کنم که در صورت گزارش باگ توسط کاربر، تمام سعیم را کنم اتا در نسخه بعد، باگ را حل کنم.
نقل قول
زی‌تک از لاتک بسیار ضعیفتر است.
این حرف آنقدر ناآگاهانه است که من می‌تونم ادعا کنم شما نه می‌دونی زی‌تک چیه نه می‌دونی لاتک چیه. زی‌تک یک متور حروف‌چینی است در صورتی که لاتک تعدادی از ماکروهاست که روی هر موتور تکی می‌تواند بیشند. این بدان معناست که لاتکی که روی زی‌تک یا لواتک یا پی‌دی‌اف تک یا هر موتور دیگری می‌نشیند عیناً یکی است.  حالا اینکه زی‌تک از لاتک بسیار ضعیفتر است  را برای من توضیح بدهید.

اگر چیزی دیگری وجود دارد که من جا انداختم خواهش می‌کنم یادآوری کنید. در آخر هم شاید بد نباشه که اینقدری که ما از یک نرم‌آفزار و مولفش انتظار داریم، همونقدر هم حاضر باشیم برای اون نرم‌افزار کار کنیم نه اینکه فقط انتظار داشته باشیم یک نفر بیاد و برای ما مجانی کار کنه. اگر نرم‌افزاری سعی می‌کنه به شما کمک کنه شما هم سعی کنید به اون نرم‌افزار کمک کنید.

اگر خواستید بحث را ادامه بدهید لطفاً با دلیل و برهان تئوری‌های خودتون رو اثبات کنید تا من هم بتونم با دلیل و برهان به شما جواب بدم. من برای حرف‌هایی که از شکم درمی‌اید وقت چندانی ندارم. اگر دوست داشتید در این مورد بصورت علمی صحبت کنم در خدمتم در غیر اینصورت حرف زدن بی‌نتیجه است.
« آخرين ويرايش: فوریه 22, 2013, 06:59:32 pm توسط وفا »

آفلاین هادی صفی‌اقدم

• ویرایشگر
  • Hero Member
  • *
  • -دریافت شده: 1353
  • ارسال: 5,644
    • ديدن مشخصات
پاسخ : در ارتباط با انتقادات زی‌پرشین
« پاسخ #1 : فوریه 22, 2013, 08:17:10 pm »
خیلی ممنون که این همه وقت گذاشتین و به ایشون جواب دادین.
من در این چند ساله این طور سوال‌هایی ازم خیلی شده. همه را به این صفحه‌ی شما ارجاع میدم.
و هر کسی هم که باز از این سوال‌ها بپرسه.
این مورد هم خیلی خوب توضیح دادین که گفتین ممکنه باگ بخاطر استفاده‌ی اشتباه‌شون از زی‌پرشین و لاتک باشه.
به مراتب میتونم بگم هر ماه چند مورد این مورد را بهم میگن. بعدش میبینم که استفاده‌شون اشتباه بوده.
مثلا:
* اینکه جدول زی‌پرشین چرا از راست نوشته میشه را باگ میدونستن. (چون متن داخل ادیتورشون از چپ براشون نوشته میشد.)
* دستور footnote را میزدن و پانوشته سمت راست میافتاد. میگفتن این باگه و دکتر کارن‌پهلو نتونسته بایردش سمت چپ!
* ایرادهای فایل‌های خودشون را باگ زی‌پرشین میدونستن! با ۱۵ ثانیه توضیح روش درست، قانع شدن! و خیلی خوشحال و خیلی راضی!

من متن سوال‌های ایشون را در ایمیلم پیدا نکردم. پیشنهادم اینه که اون کاربر را فعال کنین تا خودش بیاد و بقیه‌ی سوالها را بپرسه. البته اگر صلاح دونستین. من فقط پیشنهاد دادم.

آفلاین هادی صفی‌اقدم

• ویرایشگر
  • Hero Member
  • *
  • -دریافت شده: 1353
  • ارسال: 5,644
    • ديدن مشخصات
پاسخ : در ارتباط با انتقادات زی‌پرشین
« پاسخ #2 : فوریه 22, 2013, 08:42:37 pm »
من کاربر دوم را منع نکردم، ایشون هر موقع که دوست داشت و وقت داشت میتونه بیاد اما در مورد کاربر حسین، حساب کاربری ایشون رو فعال نخواهم کرد چون ایشون توی پست آخرش (که شاید شما ندیده باشید) یک سری متلک بار من کرد.
بله دکتر دومی را میدونم.
بخشش از بزرگان است. حتما ایشون مشکلاتی که با لاتک داره را همه‌شو تقصیر شما میدونه و دلش پره.
ولی نمیدونه که اگر توی تالار میپرسیدن، شما و بقیه با کمال خوبی بهشون جواب مبدادین.
البته دلیل نمیشه اون متلک‌ها را بگن. اصلا زیبنده‌ی انسان نیست.
من نتونستم صبر کنم و تا شما بیاین ازشون خواستم که حرفاشون را با دلیل بگن  و حدود ۴ صفحه مطلب نوشتم براشون و حتی دکتر امین طوسی در مورد مطلب من تذکر خوبی دادن و من درستش کردم ولی متاسفانه اومدن متلک گفتن. بیخیالشون.
خیلی خیلی ممنون باز بخاطر صبر و حوصله‌ای که برای همه میذارین.
« آخرين ويرايش: فوریه 22, 2013, 08:48:38 pm توسط هادی صفی‌اقدم »

کتابی در ارتباط با زی‌پرشین

نویسنده vafaانجمن زی‌تک

پاسخ ها: 23
مشاهده: 7645
آخرين ارسال مارس 09, 2013, 11:58:37 pm
توسط Mohsen Avaji
منتقل شده: در ارتباط با افراد مسئول زی‌پرشین و پارسی‌لاتک

نویسنده محمود امین‌طوسیانجمن عمومی

پاسخ ها: 0
مشاهده: 2268
آخرين ارسال آوریل 05, 2013, 10:25:42 am