با سلام و خسته نباشید خدمت شما
همین جا از زحماتی که میکشید تشکر میکنم و از اینکه در هر زمان هر سوالی که داشتم به سوالم پاسخ دادین
سوالی که دارم اینکه در فایل پایان نامم از یه صفحه ای به بعد تا پایان اون فصل رو از خروجی نشون نمیده. میخواستم واستون فایل کمینه رو ارسال کنم ولی نمیشه یعنی تو هر فایل کمینه ای که ساختم این مشکل وجود نداشت. و باید کل فایل پایان نامم رو ارسال کنم. آیا امکان چنین چیزی هست؟ میتونم کل فایلم رو ارسال کنم؟ ممنون میشم جوابم رو بدین. آخه وقتم برای تحویل پایان نامم خیلی کم هست.
خواهش میکنم کل فایل پایاننامتون رو قرار ندهید به دو دلیل که دومی مهمتره هم برای من هم برای شما:
(۱) پیدا کردن مشکل از فایل پایاننامه طولانی برای من وقت زیادی میگیره. مشکل راحتتر و سریعتر پیدا میشه اگر که فایل پایان«امه نباشه و کوچک حداکثر ۱۰ خط باشه.
(۲) وقتی شما فایل پایاننامتون رو اینجا قرار میدهید همه بهش دسترسی دارند، حتی لازم نیست شخصی کاربر سایت باشه راحت میتونه دریافت کنه و احتمال اینکه از فایل پایاننامه شما سواستفاده بشه خیلی زیاده برای نمونه پایاننامه شما رو به اسم خودش منتشر کنه یا توی اینترنت پخش کنه چیزی که مایه شادی شما نخواهد بود. این اتفاق در گذشته افتاده و من وظیفه دارم شما رو از عواقب این کار باخبر کنم تا فردا شاکی نباشید که چرا اینطور و اونطور شد.