با سلام
ضمن تشکر از زحمات شما، با توجه به آنکه من اندکی با Windows آشنا هستم، قبل از هر چیز
پرسشی را مطرح کنم و آن اینکه من برای نصب و حذف یک فونت در Windows فایل آن را به شاخهٔ
C:\Windows\Fonts منتقل و یا از آن حذف میکنم، آیا این روش صحیح است؟
امیدوارم که این سئوال مغایر با مقررات پارسیلاتک نباشد، در غیر اینصورت مدیران محترم
مرحمت فرموده این قسمت را حذف فرمایند.
آیا مشکل همچنان در نسخههای جدیدتر یعنی persian-hm-xbs-0.18 و persian-hm-xbs-019 نیز وجود دارد؟
در نسخههای جدید فوقالذکر یک فونت مثل Kayhan حداکثر 3 خانواده دارد که عبارتند از:
خانوادهٔ HM XKayhan که شامل فونتهای زیر است:
HM_XKayhan.ttf (Regular), HM_XKayhanBd.ttf (Bold), HM_XKayhanIt.ttf (Italic),
HM_XKayhanBdIt.ttf (Bold Italic), HM_XKayhanOb.ttf (Oblique), HM_XKayhanObBd.ttf (Oblique Bold)
سیستم عامل باید بتواند این خانواده را تشخیص دهد و حداقل چهار سبک آن یعنی Regular, Bold, Italic, و Bold Italic
در هر محیطی باید در دسترس باشند. دو سبک Oblique و Oblique Bold بسته به سیستم عامل و محیط مربوطه ممکن است در دسترس
باشند. ولی بهرحال این فونتها را با دستور \defpersianfont نیز میتوان فراخواند.
خانوادهٔ HM XKayhan Outline که شامل فونتهای زیر است:
HM_XKayhanOl.ttf (Outline Regular), HM_XKayhanOlIt.ttf (Outline Italic), HM_XKayhanOlOb.ttf (Outline Oblique)
سیستم عامل باید بتواند این خانواده را تشخیص دهد و سه سبک آن یعنی Regular, Italic, و Oblique در بعضی از محیطها
ممکن است در دسترس باشند. ولی بهرحال این فونتها را با دستور \defpersianfont نیز میتوان فراخواند.
خانوادهٔ HM XKayhan Shadow که شامل فونتهای زیر است:
HM_XKayhanSd.ttf (Shadow Regular), HM_XKayhanSdIt.ttf (Shadow Italic), HM_XKayhanSdOb.ttf (Shadow Oblique)
سیستم عامل باید بتواند این خانواده را تشخیص دهد و سه سبک آن یعنی Regular, Italic, و Oblique در بعضی از
محیطهاممکن است در دسترس باشند. این فونتها را با دستور \defpersianfont نیز میتوان فراخواند.
و بالاخره فونتهای اضافی بدون خانواده X Series 2 که مثلاً در مورد Kayhan عبارتند از:
HM_XKayhanNavaar.ttf (Navaar), HM_XKayhanPook.ttf (Pook), HM_XKayhanSayeh.ttf (sayeh)
سیستم عامل باید بتواند این فونتها را تشخیص دهد و البته این فونتها را با دستور \defpersianfont نیز
میتوان فراخواند.
دستورهای \defpersianfont برای فونتهای فوقالذکر که (تحت سیستم عامل لینوکس) در فایل نمونهٔ همراه بستهٔ
فونتها استفاده شدهاند، عبارتند از:
\defpersianfont\HMXKayhan[Script=arab,Language=FAR,Scale=1.192,ExternalLocation,%
BoldFont={HM_XKayhanBd},%
ItalicFont={HM_XKayhanIt},%
BoldItalicFont={HM_XKayhanBdIt},%
SlantedFont={HM_XKayhanOb},%
BoldSlantedFont={HM_XKayhanObBd}%
]{HM_XKayhan}
\defpersianfont\HMXKayhanOl[Script=arab,Language=FAR,Scale=1.192,ExternalLocation,%
ItalicFont={HM_XKayhanOlIt},%
SlantedFont={HM_XKayhanOlOb},%
]{HM_XKayhanOl}
\defpersianfont\HMXKayhanSd[Script=arab,Language=FAR,Scale=1.192,ExternalLocation,%
ItalicFont={HM_XKayhanSdIt},%
SlantedFont={HM_XKayhanSdOb},%
]{HM_XKayhanSd}
\defpersianfont\HMXKayhanNavaar[Script=arab,Language=FAR,Scale=1.192,ExternalLocation]{HM_XKayhanNavaar}
\defpersianfont\HMXKayhanPook[Script=arab,Language=FAR,Scale=1.192,ExternalLocation]{HM_XKayhanPook}
\defpersianfont\HMXKayhanSayeh[Script=arab,Language=FAR,Scale=1.192,ExternalLocation]{HM_XKayhanSayeh}
با سپاس
در دستور \defpersianfont وجود Script=arab,Language=FA اشتباه است. خود این دستور بصورت خودکار script و language مناسب را استفاده میکند.