سلام دوستان
من از سیستم عامل ویندوز به سیستم عامل لینوکس (اوبونتو) فعلاً مهاجرت کردهام.
بخاطر این میگم فعلا برای اینه که سخته مهاجرت. ولی تجربه خوبیه. البته در حد ۱۰ دقیقه تا ۲۰ دقیقه با منوهای اوبونتو که ور رفتم، همه چی دستم اومد.
هیچ فرقی با ویندوز نداره و حتی مرتبتر راحتتر و روونتر باهاش میشه کار کرد.
و اینکه اگه بتونم همهٔ برنامههای مرودنیازم رو روی این نصب کنم، دیگه همیشگی لینوکی هستم.
تنها مشکلم در مورد چند برنامه هستش که با سایتشون صحبت کردم و منتظر جوابم. فعلا از بحث خارج شدم.
خواستم تجربه خوب سرعت بهتر سیستم عامل لینوکس (اوبونتو) در نصب TeX Live و اجرای فایل لاتک (TeX) که برام پیش اومده رو در اختیار شما هم بذارم که استفاده کنین.
* سرعت نصب تکلایو خیلی بهتر از ویندوز هست. من روی همین سیستمم وقتی ویندوز آخرین نسخه و ۶۴ بیتی داشتم، نصبش رو زیر ۱۱ دقیقه ندیده بودم. (امیدوارم الشتباه نکنم.)
امّا در اوبونتو حدود ۷ دقیقه شد.
مطمینم در اجرای فایلها هم به این صورت سریعتر هست.
* سرعت اینترنتش خیلی بهتر از ویندوز است.
منظورم از سرعت اینه که همزمان میتونه تعداد لینکهای زیادی را با سرعت مطمینه بدون اینکه دیس بشن یا خطا بدن انجام بده.
اینو من در باز کردن تعدا صفحهٔ تعداد زیاد مثلا ۳۰ تا در یک لحظه به چشم دیدم.
حتما این مورد در مورد دانلود آپدیتهای بستههای ُثٓ که در تکلایو هست هم دیده خواهد شد که در ویندوز سرعت قسغدز من بعضی ساعتها در حد کیلوبایت بود در حالی که سرعت دانلودم با بقیه برنامهها تا ۸ تا ۱۲ مگابیت در ثابنه هم میرفت. ولی این Rsync بعضی ساعتها خیلی خیلی سرعتش بد بود.
* پشتیبانی سیستم عامل خیلی خوبه. چون مایکروسافت و دنگ و فنگ خرابی سیستم عامل و برنامهها و ... رو خودتون بهتر میدونین. مخصوصاً ویروسی شدن و ...
که باعث کند شدن سیستم و اجرا گرفتن کند فایلها لاتک که مخصوصا فایلها لاتک کتاب و پایاننامه برای اجرا بخاطر تعدا زیاد صفحه و شکل و فونت و .... زیاد زمان میبرن.
امّا در لینوکس این وقتتون به این صورت تلف نمیشه و باعث وقت گذاشتن بیشتر به کارهای علمی، حتی استراحت و ... میپردازین عوض اینکه با سرعت کند و ... اعصاب خردی کنین.
* و خیلی موارد دیگه که بیشتر مربوط به سیستمعامل هست و ... و خیلی جزیی به لاتک و ... تاثیر میذاره.
پیشنهاد دوستانه من استفاده از سیستم عامل لینوکس است.
فقط موظاب باشین موقع نصب چیزی رو اشتباه جلو نرین که باعث پریدن فایلهاتون یا ... بشه.
البته خوب نصبکننده میپرسه که کل هارد رو خالی کنه یا روی پارتیشنی (درایو) خاص نصب کنه که باید دقت کنین.
سوالی بود با ایمیل در خدمتم. بیزحمت اینجا نپرسین.
موفق باشین.