متأسفانه من طی یک سال گذشته در مورد این کلاس بدقولی کردم اما از هفته آینده این کلاس شروع خواهد شد. قیمت کلاس ۱۰۰ هرار تومان و برای دانشجو ۵۰ هزار تومان است. این مبلغ برای کل دوره است. یعنی شخصی که مایل به شرکت در هر دو کلاس است مبلغ ۲۰۰ هرار تومان (دانشجو مبلغ ۱۰۰ هزار تومان).
نحوه آموزش به این صورت است که هر هفته یک ویدئوی آموزشی (مشابه ویدئوهای آقای ترابی) در اختیار شما قرار میگیرد، با تماشای ویدئو در حقیقت مانند این خواهد بود که خود شما در کلاس نشستهاید و یاد میگیرید. در حال حاضر نمیدانم کجا میتوانم این ویدئوها را بگذارم تا دریافتش برای سایرین ساده باشد.
اشخاصی که قبلاً در این کلاس ثبتنام کردهاند و پول دادهاند، اگر برای یک کلاس پول دادهاند من کلاس دیگر را بصورت کاملاً مجانی در اختیار آنها قرار خواهم داد تا شاید عذرخواهی کوچکی بابت بدقولیام کرده باشم.
افرادی که دوست دارند شرکت کنند ولی توان مالی پرداخت هزینه کلاس را ندارند، میتوانند با من تماس بگیرند، افرادی که واقعاً هزینه کلاس برایشان سنگین باشد، میتوانند بصورت مجانی از هر دو کلاس استفاده کنند.
تنها چیزی که در حال حاضر به آن احتیاج دارید، اینتذنت با سرعت است تا بتوانید ویدئوهای موجود را دریافت کنید.