با عرض سلام به همه دوستان
ابتدا از اینکه این موضوع رو در اینجا ایجاد کردم باید بگم مطمئن نبودم که در چه زیر شاخه ای باشه بنابراین اینجا رو انتخاب کردم. اگر مدیران و دوستان
صلاحدید دیگری دارند بفرمایند که من متن رو به اونجا منتقل کنم.
بگذریم. یه سوال عجیب دارم. آیا میشه وقتی که داریم با تک کار می کنیم با روشی و یا دستوری باعث بشیم جاهایی از متن که در فایل tex نوشتیم در خروجی PDF ظاهر شود و یا نشود؟
مثال میزنم: مثلاً متن «این یک متن است» را من در فایل tex حالا به هر شکلی (نمادی در اطراف، قرار دادن در جدول، لیبل گذاری و .....) بنویسم. بعد هنگام اجرای برنامه مثلا از یک دستوری استفاده کنم که مشخص کند آیا این متن در خروجی همان جایی که هست ظاهر شود یا نه.
آیا کسی تا به حال این کار را کرده و یا جایی دیده است؟ شاید قرار دادن در جدول یکی از راه ها باشه و راهی باشه که بشه جدول رو نشون داد یا نداد. نمی دونم.
یه مثال دیگه: همونطور که میدونید، مثلا در اول متن شما می تونید دستور زیر رو بنویسید
\title{عبارت عنوان}
در این صورت اگر در بدنهی متن از دستور
\maketitle
استفاده کنید، عنوان نشان داده می شه و اگه نکنید نمیشه.
شاید این هم یک ایدهای باشه برای انجام این کار. البته من نمی دونم این کار را میشه برای حجم زیادی از متن و مثلا فرمول هم استفاده کرد یا نه.
حالا که داستان به اینجا رسید بذارید من دقیقا بگم که به دنبال چی هستم:
فرض کنید که من دارم درس میخونم و دارم مثلا یه کتابی رو میخونم. من برای خودم خلاصه برداری میکنم و خلاصههامو در فایل تک تایپ میکنم. همچنین بعضی جاها برای سوایی پیش میاد و اونها رو مینویسم. و هم چنین بعضی وقتها روشهای بدست آوردن روابط رو خودم همش رو میرم و ریز به ریز انجام میدم. و هر کار دیگهای که خلاصه حین درس خوندن به ذهنتون برسه.
من الان برای هر کدوم فایلهای جدا گانه دارم. این کار خیلی خوب و منظم نیست و پیوسته هم نیست. میخواستم به این طریق من یک دونه فایل داشته باشم که همه چیمو در مورد اون کتاب مورد نظری که می خونم همون تو بنویسم و همه به ترتیب و پشت سر هم بر اساس فصلها و اینها باشه. و وقتی که دارم خروجی میگیرم، تعیین کنم که من فقط مثلاً تعاریف و میخوام و یا روابط و میخوام و یا همه اش رو میخوام و یا سوالاتی که از خودم پرسیدم رو میخوام.
ممنونم!!!!!!!!!!