این چند روزه یه مقدار وقت داشتم و چند تا Mod (همون Modifications) رو روی تالار نصب کردم:
۱- Google Analytics Code: احتیاجی به توضیح نداره
۲- Google +1: دکمه پلاس وان یا همون ۱+ رو به اولین پست هر تاپیک اضافه میکنه. فقط لطفاً اگه پستی ارزش ظاهر شدن بهتر توی نتایج گوگل داره رو پلاس وان کنین. میدونین که این نتایج برای کانتکتهای جیمیلتون هم نمایش داده میشه. در واقع با پلاس وان کردن یه پست، اون پست رو موقع جستجو به دوستانتون پیشنهاد میکنین.
۳- Change All Subjects: (مخصوص مدیران) قبلاً اگه میخواستیم که عنوان نامناسب یه تاپیک و مثلاً ۱۰ تا پست پشت سرش رو عوض کنیم، مجبور بودیم که عنوان خود تاپیک و اون ۱۰ تا پست رو تکتک عوض کنیم که خیلی زمان میبرد. اما الان فقط کافیه که روی گزینه ویرایش اولین پست تاپیک کلیک کرده و بعدش عنوان پست رو تغییر بدین و بعدش توی قسمت «انتخابهای اختیاری بیشتر...» گزینه جدید «عنوان همه پستها را تغییر بده» رو تیک بزنین. خودم که عاشقشم.
۴- Thank-o-matic: امکان تشکر کردن رو اضافه میکنه. منتها هنوز وقت نکردم که به طور کامل ترجمهش کنم. خواهشاً از این به بعد، برای تشکر کردن از کاربران، فقط از این دکمه استفاده کنین.
۵- Display Signatures Only Once Per Page: همون طور که از اسمش معلومه، امضای هر کاربر رو توی یه صفحه، فقط یه بار نمایش میده. اونم فقط توی اولین پست اون کاربر توی اون صفحه. با نصب این Mod، اولاً کاربرا مجبور نیستن توی صفحه هی اسکرول کنن و بالا پایین کنن. در واقع توی فضای صفحه، صرفهجویی میشه. دوماً (و مهمتر) توی ترافیک ماهیانه اونایی که اینترنت adsl دارن، صرفهجویی میشه. سوماً (و مهمترتر
) سرعت لود شدن صفحات تالار، بیشتر میشه.
اگه نظری دارین، خوشحال میشم بشنوم.