با یکسری ماکرو که البته بدون مشکل هم نبود ولی به هر حال نتیجه خیلی خوب بود. فردا که دانشگاه رفتم
فایلهای اصلی به همراه PDF مربوطه را خدمتتان ارائه میکنم.
فایل خروج بسیار خوب بود و شامل فهرست مطالب، نمایه کلمات کلیدی و نمایه نویسندگان میشد
برای انگلیسی و فارسی دو مجموعه مستقل تهیه کردیم چون یکپارچه کردنشان خیلی سخت میشد.
ممنون به خاطر پافشاریی که برای تهیه مقالات کنفرانس با زیپرشین دارین.
من تبریز که بودم، توی اولین سمینار ترکیبیات جبری و جبر جابجایی ترکیبیاتی (عجب اسمی!)، مسئول تهیه چکیده مقالات بودم. چون تعداد مقالات ارسالی، کم بود و از طرفی، تهیه کتاب چکیده مبسوط هم مدنظر کمیته برگزارکننده نبود، بخشی از کارها رو به صورت دستی انجام دادم. اما از همون موقع، دوست داشتم که یه کلاس برای تولید کاملاً خودکار چکیده مبسوط، بنویسم.
چیزی که مدنظر منه، این خصوصیات رو داره:
۱- یه کلاس به اسم مثلاً name.cls که در اختیار شرکتکنندگان قرار داده بشه تا بتونن مقالاتشون رو باهاش بنویسن.
۲- یه کلاس به اسم root.cls که در اختیار برگزارکنندگان باشه و تنظیمات و دستورات لازم برای تهیه چکیده مبسوط رو داشته باشه.
۳- یه فایل تک به اسم book.tex که در عرض فقط چند دقیقه، با وارد کردن دستوراتی مثل
\include{p1}
\include{p2}
...
و یا اگه مقالهای شامل عکس و کد و این جور چیزها هم بود، با دادن آدرس پوشه حاوی فایلها در دستور بالا، بشه پیدیاف خروجی چکیده مبسوط مقالات رو تولید کرد. چیزهایی مثل نمایه کلمات کلیدی و نمایه نویسندگان هم جزو خصوصیات اولیه و ابتدایی این کلاس خواهد بود. حتی شاید بشه یه نسخه ایبوک هم تولید کرد.
بدیهیه که برای تولید این خروجی، نباید هیچگونه کار دستی انجام بشه. در ضمن، مقالههای فارسی و لاتین هم باید همزمان تولید بشن. به عبارت دیگه، در دو فایل جداگانه، تولید نشن.
من شاید بتونم، یه همچین کلاسی رو بنویسم.
پ.ن: راستی بهتر نیست که زیپرشین رو سرهم ننویسیم؟