آقا مسعود سلام،دست شما درد نکند، زحمت کشیدید.
همین الان در صفحهٔ پروندههای نمونه روی ویکی و سایت نمونهٔ پایاننامهای را که علی روستایی برای سمینار زیپرشین در دانشگاه شریف ساخته بود، گذاشتم.
اگر بتوانیم به گونهای عمل کنبم که کار تکراری انجام نشود بهتر است، به عنوان مثال صفحه نمونه مثالهای زیپرشین را فقط در سایت یا ویکی داشته باشیم. و همچنین بهتر است که فایلها را فقط در یک جا آپلود کنیم.
(آقا محمود بیا یک بار به ما یاد بده که چه طور در تالار لینک بگذاریم! خدا خیرت بده!)
راستش خود من هم خیلی وارد نیستم و با سعی و خطا کمی یاد گرفتهام.
هر چقدر که سایت بیشتر شکل بگیرد اضافه کردن مطلب هم راحت تر خواهد شد. به عنوان مثال الان
در این صفحــــه لینکهای مخصوص زیپرشین و لاتک را داریم، که برای اضافه کردن لینک چدیدی به آنها شما اصلا لازم نیست وارد قسمت مدیریت سایت بشوید، کافیست به سایت اصلی پارسیلاتک وارد شوید و ارسال لینک به پیوندها را انتخاب کنید.
اگر مطلبی از قبل نوشته شده باشد، برای تصحیح آن کافیست که روی دکمه ویرایش مطلب در کنار عنوان آن کلیک کنید.
اگر مطلب جدیدی میخواهید بفرستید، کافیست که ارسال مطلب را انتخاب نمایید.
اما اگر خواسته باشید مطلب جدید شما در مجموعه یا بخش جدیدی قرار بگیرد باید از طریق قسمت مدیریت سایت بخش یا مجموعه جدید را ایجاد نمایید.
همچنین برای اضافه کردن منو باید از طریق مدیریت سایت اقدام نمایید.
برخی کارهای به ظاهر ساده ممکن است مستلزم چند مرحله باشد، مثلاً من پس از راهاندازی مبدل فرمول به تصویر و ایجاد صفحه HTML، فقط برای قرار دادن لینک آن در فهرست سمت راست، مجبور شدم یک گزینه به منو اضافه کنم، یک مطلب جدید اضافه کنم و یک پلاگین نصب کنم!