سلام
من دارم روی فایل نمونه پایاننامه تبریز کار میکنم. همه چیز عالیه. جز صفحه آرایی صفحات ابتدایی پایاننامه طبق آییننامه دانشگاه.
اولین مشکلم اینه که آرم دانشگاه در صفحه اول باید سمت چپ قرار بگیره که من هرچی میگردم نمیتونم جای آرم رو در {fa_title} و باقی صفحات پیدا کنم که عوضش کنم!
سلام،
موضوع چگونگی قرار گرفتن آرم دانشگاه ربطی به fa-title نداره. مربوط به فایل کلاس .cls شماست. (در نسخه شما Tabriz-Thesis.cls
من نسخه علم و صنعت رو بنا به نیاز خودم تغییر دادم که با تبریز تفاوتهایی داره. اگه تنها ایراد شما درباره تبریز همین دو مورده که مسئلهای نیست.
در فایل Tabriz-thesis.cls (من نسخه بدون جدول رو دارم) خط ۶۱ تا ۶۳ مربوط به قرار گیری لوگوی دانشگاه:
\newcommand{\vtitle}{\begin{titlepage}
%\topmargin=-30pt
\vspace{-2cm}\centerline{{\includegraphics[height=4.3cm]{logo}}}
شما الان به جای اینکه دستور افزودن شکل رو با دستور وسطچین استفاده کنید، اون کاری که نیاز دارید رو باهاش انجام بدید.
الان آرم دانشگاه قراره کدوم سمت باشه؟ چقدر فاصله داشته باشه؟ با چپ چین و راستچین کردن و دستور hspace* میتونین تغییر بدید مکانش رو.
کنار دستش هم متنی باید نوشته بشه؟
دومین مشکلم اون جدولیه که در این فایل برای اسم خودم و پایان نامه و استاد راهنما و مشاور و چکیده و ... اومده، من طبق فرمت دانشگاه این صفحه رو نباید داشته باشم، بلکه باید بعد از عنوان بسم الله بعد اون یک بار دیگه باید صفحات تشکر و فهرست و ... بعد، چکیده باید صفحه اول قرار بگیره
نسخه پایان نامه تبریز رو که پیوست کردم، نسخه بدون جدوله چکیدهس. ابتدا صفحه عنوانه، بعد چکیده، بعد تشکرها تا برسه به فهرست مطالب.
پیشنهاد من، صفحه بسما... رو الان کاری باهاش نداشته باشین، چون در نسخه دیجیتالی که فصل به فصل برای استاد و افراد دیگه میفرستین و باید کلی اصلاح بشه نیازی نیست. بعدا که کارتون تموم شد، موقع چاپ یه صفحه بسما.. هم پرینت کنین به همراه فرمهای مورد نیاز و امضاها در مکان مناسب به برگهها اضافه کنین و بعد بدین صحافی.
آخه در نسخه دیجینال، کسی به جدول خالی و فرم خالی نیازی نداره. اگر اونها رو هم اسکن کنیم و اون صفحه رو دوباره با صفحه اسکن شده جایگزین کنیم که چه کاریه! از اول همون کار رو میکنیم.