سلام آقا وفا
من بسته مربوطه را بروز کردم (22-Feb-10) با xelatex جواب مورد نظر را میده (پیوست شده) جالب هست سایز فایل PDF کمی از سایز چیزی که شما تولید کردید بیشتر هست.
به این خاطر که من از تکلایو ۲۰۱۰ استفاده میکنم و شما از میکتک. در تکلایو ۲۰۱۰ نسخه PDF شده ۱.۵ در حالی که نسخه PDF در میکتک ۱.۴ است (این را میتوانی خیلی ساده با نگاه کردن به PDFهای ساخته شده توسط من و خودت در قسمت properties فایل PDF ببینی). نسخه ۱.۵ حجم کمتری نسبت به نسخه ۱.۴ است به قول معروف فشردهتر است.
وقتی از latex سپس dvips و سپس ps2pdf استفاده میکنم جواب مطلوب را نمیده (پیوست شده).
همه چیز خوب پیشرفته است به جز قسمت آخر یعنی ps2pdf و این به این علت است که نام این برنامه ممکن است فرق داشته باشد. مثلاً در تکلایو نامش ps2pdf است و ممکن است در میکتک pstopdf باشد. یک command prompt باز کن و هر دوی اینها را وارد کن و ببین کدامیکی برای شما موجود هست
اما از سر کنجکاوی خواستم بپرسم که آیا شما با حالت دوم (که من باش جواب نگرفتم) هم جواب گرفتید؟ اگر پاسخ مثبت هست حدس میزنم یه مشکل وابسته به OS باشه، شاید نسخه اجرایی بسته ها در حالت دوم در سیستم عامل لینوکس و ویندوز متفاوت باشند. اگر نکته ای در این خصوص دارید لطفا در جهت تکامل مبحث اضافه کنید.
من فایل PDF خود را که حاصل latex و dvips و ps2pdf است ضمیمه میکنم. علتش همانی است که در بالا توضیح دادم یعنی ممکن است برنامه ps2pdf نامش در میکتک pstopdf باشد.
توجه کن که از ps2pdf یا pstopdf باید اینگونه استفاده کنی:
pstopdf filename.ps