خیلی خوشحالم از اینکه این کتاب بالاخره چاپ شد.
ممنون، لطف دارین شما.
تا جایی که من میدونم این ویژگی کاملاً وجود دارد و با فایلهایی که آقای امیدعلی برای xindy تهیه کردند، مشکلی وجود نداره. حتی چندین نفر وازهنامه خودکار تهیه کردند که شما میتونید مثاهایش را در همین سایت پارسیلاتک ببینید.
وفا جان، این ویژگی وجود نداره. فایلهایی که دوستان تابحال لطف کردن و با استفاده از بسته glossary درست
کردن، فقط قابلیت وارد کردن entry خالی رو داره. یعنی مثلا امکان وارد کردن subentry یا subsubentry
رو نداره. در صورتی که در یه واژهنامه، مثل نمایه باید قابلیت وارد کردن حتی subsubentry هم وجود داشته باشه.
فایل ضمیمه شده رو ببینین. البته این فایل رو دستی درست کردم.
همین جا از دوستانی که پیگیر کار واژهنامه خودکار بودن، خواهش میکنم (به دلیل داشتن تجربه قبلی) یه بار دیگه با جدیت بیشتر، روش کار کنن تا شاید به یه نتیجه بهتر برسیم.
برای این کار هم بستههای متعددی وجود داره و مثالهای فراوانی موجود هستند تنها چیزی که شاید کار نکنه موضوع خط زیرنویس خودکار خواهد بود اما تا جایی که من در جریان هستم برای اینگونه زیرنویسها اصول حروفچینی بر این است که به جای اینکه خط زیرنویس یک تکه باشه، این خط به اندازه عرض متن باشه و شما کاملاً با دستور \textwdthfootnoterule میتونید این کار رو بکنید.
احتمالاً منظور شما،
این ارسالها باشه.
متاسفانه کارهایی که در زمینه انجام شده، باز هم راضی کننده نیست. شاید بتوان از این دستورها در یک مقاله یا پایاننامه
استفاده کرد، اما استفاده از آن، در یک کتاب، به اعتبار صفحهآرایی کتاب، لطمه وارد میکنه. از طرفی، حالا که این همه برای
بهبود زیپرشین، کار شده و زحمت کشیده شده، یک سیستم پانویسگذاری درست و مرتب، ضروری به نظر نمیرسه؟
شما در حال حاضر با زیپرشین میتونید یک کتاب الکترونیکی بسیار زیبا و حرفهای رو ایجاد کنید و خوب برای این قسمت من کارهای زیادی رو رنگ، قرار دادن تصاویر، قرار دادن لینکها و غیره انجام دادهام که بصورت معمول برای متون راست به چپ در زیتک ممکن نبوده است. این را نمیگویم که بینقص است ولی میتوان با امکاناتی که فعلاً وجود دارد یک کتاب الکترونیکی بسیار زیبا و حرفهای درست کرد.
به هیچ وجه منکر تلاشهای شما نیستم و همیشه هم قدرددان بودم.
تا جایی که من یادم میآید شما کدها را از این ور و آن ور کپی میکردید و صرفاً نمیدانستید که کدها چطور کار میکنند. برای اینکه بتوانید یک کتاب الکترونیکی زبیبا داشته باشید، باید بدانید که این کدها چطور کار میکنند.
دقیقاً. من این کدها رو از بعضی از سایتهای مرتبط با لاتک گرفتم. این کدها بدون فراخوانی زیپرشین، درست کار میکنن، اما با
فراخوانی زیپرشین، مشکل ایجاد میشه. البته به من حق بدین که نوشتن کد از اول، برای ساخت یه ebook، از عهده امثال ما که مبتدی هستیم، خارجه (و بنابراین به این کدهای آماده، روی میاریم).
من هم به نوبه خودم از شما تشکر میکنم که این کتاب را با زیپرشین آماده کردید.
من باید تشکر کنم که شما زیپرشین رو درست کردین.