سلام، لطفا وارد شوید یا عضو شوید.

نویسنده موضوع: خطا در کامپايل با cmd  (دفعات بازدید: 2138 بار)

آفلاین taha

• Jr. Member
  • **
  • -دریافت شده: 1
  • ارسال: 55
    • ديدن مشخصات
خطا در کامپايل با cmd
« : نوامبر 06, 2010, 09:50:37 am »
با سلام
من يکسري کد pstricks را با زبان سي شارپ توليد مي‌کنم و کد توليد شده به راحتي با ‌تک‌ميکر کامپايل مي‌شود اما همان کد در cmd ويندوز خطا مي‌دهد که Missing \begin{document  به نظرتان اشکال از کجا است.
« آخرين ويرايش: نوامبر 06, 2010, 11:42:27 am توسط tmtt »

آفلاین vafa

• مشاور
  • Hero Member
  • *
  • -دریافت شده: 2012
  • ارسال: 4,429
    • ديدن مشخصات
پاسخ : خطا در کامپايل دربا cmd
« پاسخ #1 : نوامبر 06, 2010, 10:51:18 am »
با سلام
من يکسري کد pstricks را با زبان سي شارپ توليد مي‌کنم و کد توليد شده به راحتي با ميک‌تک کامپايل مي‌شود اما همان کد در cmd ويندوز خطا مي‌دهد که Missing \begin{document  به نظرتان اشکال از کجا است.
من هنوز فایلت را امتحان نکردم اما شاید آن را با تک‌میکر دوجهته نوشته‌ای و این ویرایشگر کاراکتری از یونیکد را قبل از \begin{document} قرار داده است که وقتی از داخل ویرایشگر کامپایل می‌کنی قابل فهم است ولی از خط فرمان نه.

آفلاین taha

• Jr. Member
  • **
  • -دریافت شده: 1
  • ارسال: 55
    • ديدن مشخصات
پاسخ : خطا در کامپايل با cmd
« پاسخ #2 : نوامبر 06, 2010, 11:48:43 am »
در هنگام توليد کد بعد از دستور قبلي \begin{document از % استفاده کردم ولي باز همان خطا را داد همچنين فاصله‌ي آن با دستور قبلي را حذف کردم اما باز همان خطا را مي‌دهد. :-\

آفلاین vafa

• مشاور
  • Hero Member
  • *
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : نوامبر 06, 2010, 12:03:29 pm »
در هنگام توليد کد بعد از دستور قبلي \begin{document از % استفاده کردم ولي باز همان خطا را داد همچنين فاصله‌ي آن با دستور قبلي را حذف کردم اما باز همان خطا را مي‌دهد. :-\
برای من خطا نمی‌دهد اما PDF موجود با نسخه فعلی bidi قابل دیدن نیست ولی با bidi موجود در bitbucket که یک باگ کوچک در pstricks را درست کرده‌است PDF هم قابل دیدن است.

آفلاین vafa

• مشاور
  • Hero Member
  • *
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : نوامبر 06, 2010, 12:08:54 pm »
اگر قشنگ اون پنجره سیاه خط فرمان خودت را نگاه کنی دقیقاً به خط دوم گیر داده و کاراکتر رو هم نوشته. خط دوم را کلاً حذف کن و از دوباره بنویس اما از یک ویرایشگر معمولی استفاده کن مثل notepad یا texworks.