منظورم سختی یادگرفتن دستوات پارسی بود
کدام سختی؟ کاربر پارسیزبان \token بیشتر به خاطرش میماند یا \جزء؟
اگر هدف ماکرونویسی هست که در این صورت بچههای ارشد و دکتری که پایاننامه هاشون را با زیپرشین مینویسند و نیازی به ماکرونیسی نداند و فقط یک قالب پایاننامه از آموزش تحویل میگیرند و درش تایپ میکنند دیگه از دستورات پارسی شده استفاده نمیکنند
لطفاً از طرف کاربران زیپرشین صحبت نکنید. کاربران زیپرشین خودشان برای خودشان میتوانننند صحبت کنند. صرافاً اینکه شما اینطور فکر میکنید دلیل موجهی نیست. من یقین دارم که این رویه شماست نه دیگران.
این عده هم حجم زیادی از کاربران زیپرشین را به خود اختصاص میدهند
شما آمارگیری کردید که با این اطمینان حرف میزنید؟
من هم که تایپیست زیپرشین هستم
خوبخ خودت میگی تایپیست.
و اگر قرار باشد برای پکیجهایی مثل tikz و pstricks و algoritm و .... این دستورات وجود نداشته باشد، دیگه دو دست شدن دستورات (پارسی و انگلیسی) به زیبایی فایل لطمه میزند و آدم را گیج میکند
همهٔ این محیطهایی که گفتید چپ به راست هستند و برای راحتی بیشتر بهتر است که در همان حالت چپ به راست تایپ بشوند.
اگر اینجوری باشه من دستورات انگلیسی را ترجیح میدهم
شما حتی با دستورات انگلیسی مشکل دارید و نمیتوانید یک ماکروی ساده را بنویسید.
در آخر من به عنوان مؤلف بسته کاری ندارم که کی از چی میخواد استفاده کنه ولی من از دستورات پارسی استفاده خواهم کرد و تحت هیچ عنوانی دستورات اصلی تک یا لاتک را که به زبان انگلیسی هستند به کار نخواهم برد. اگر شما هم دوست دارید میتوانید از دستورات انگلیسی استفاده کنید ولی پاسخ من به هر گونه سؤالی با دستورات پارسی خواهد بود.