چطور پیدا کردن خطا در تکشاپ مشکل است؟ مگر go to error درست کار نمیکند؟
متأسفانه من هم هر کاری کردم نتوانستم نسخه دوجهته را استفاده کنم. سیستم عامل من ۱۰.۶.۵ است.
در مورد نمایش فایلهای ویرایششده در ویندوز هم چیزی نمیدانم اما تکشاپ برای من اینقدر ساده و خوب است که سراغ ویرایشگرهای دیگر مثل gedit هم نرفتم. اگرچه یک بار که امتحان کردم با gedit به مشکلاتی خوردم. البته نظر وفا کارنپهلو این است که ماکرونویسی با gedit بهتر است اما فکر کنم نسخه مکینتاشی gedit مشکلاتی دارد.
go to error خوب کار میکند.
در تکمکر خطاها را لیست میکند و زیر همان متن تا اندازه ای علت خطاها را مینویسد برای همین سریعتر میشود بهش دست رسی پیدا کرد و همچنین تکمکر به نگذاشتن فاصله در محیط ریاضی گیر نمیدهد ولی تکشاپ گیر میدهد. (و انگار سرعت کامپایلش از تکمکر بیشتر هست)
و یک سوال آیا تکشاپ امکان"Forward/Inverse search" را دارد(با زدن چندبار موس روی متن در پی.دی.اف همان قسمت متن را در تک نشان میدهد و برعکس این خیلی بکار میآید)؟
ولی الان به یک مشکل در تکمکر(غیر دوجهته ۲.۱) برخوردم آن هم اینکه تا زمانی که متن مشکل نداشته باشد خوب کار میکند ولی زمانیکه خطای در متن هست گیر میکند و سی.پی.یو داغ میکند تا زمانی که force Quit نکنی همینگونه میماند(من هم آپگرید کردم و الان ورژن مکم ۱۰.۶.۵ هست. یادم هم نیست که این را در ورژن قبلی امتحان کردم یا انجام دادم یا نه).