ممنون از جوابتون. فقط ۳ سوال:
۱- پوشه bidi، باید داخل C:\Program files\MikTeX 2.8\tex\latex باشه؟ اگه جواب مثبته، از چه ورژنی به بعد
این پوشه داخل این مسیر قرار گرفته؟
۲- من همه بستههای miktex رو آپدیت کردم. چرا مشکل رفع نمیشه؟
۳- نمیشه هم از میکتک استفاده کرد و هم آخرین نسخه زیپرشین و بیدی رو داشت؟
ممنون
جواب سوالامو پیدا کردم:
۱- بله. جواب قسمت دوم سوال رو نمیدونم.
۲- خیلی از بستهها باید آپدیت بشه. در ضمن چند تا پوشه جدید هم باید داخل مسیر
C:\Program files\MikTeX 2.8\tex\latex ساخته بشه و چند تا فایل داخلشون قرار بگیره.
۳- میشه. اما روش بروزرسانی در میکتک 2.8 (برای اونایی که به میکتک 2.9 دسترسی ندارن) به نسخه موجود در bitbucket، خیلی پیچیده و مشکله. روش
کار به این صورته: (سعی میکنم خیلی ساده توضیح بدم)
اول نسخه basic میکتک 2.8 رو نصب کردم. بعدش از طریق package manager، بسته زیپرشین رو نصب کردم.
بعدش از طریق منوی استارت و منوی Update، زیپرشین و بیدی رو به نسخه موجود در ctan، آپدیت کردم. بعدش یه فایل
خیلی ساده تک رو اجرا کردم. بعدش در طول فرایند اجرا، هر وقت پنجره مربوط به «نیاز به بسته...» ظاهر میشد (هر چند بجز زیپرشین، هیچ بسته دیگهای رو توی این فایل تکم، فراخوانی نکرده بودم)، برای مسیر نصب، بجای اینکه به فایل سورس میکتک 2.8 روی هاردم، آدرس بدم، آدرس مخزن اینترنتی رو میدادم (تا از طریق اینترنت، آپدیت بشه). بعد از اینکه ظاهر شدن پنجره گفته شده تموم شد، باز هم اجرای فایلم، با خطا مواجه میشد. مثلا میگفتش که « فایل etoolbox.sty، در داخل
پوشه C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\etoolbox پیدا نشد». برای رفع این مشکل، خودم یه پوشه توی مسیر C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex ساختم و اسمشو گذاشتم etoolbox. بعدش از اینترنت، فایل etoolbox.sty رو گرفتم و ریختمش داخل مسیر C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\etoolbox. تا اونجایی که یادم میاد چند فایل دیگه رو هم به همین روش، توی مسیر C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex ریختم.
بعد از اتمام این کارها، تازه به نسخه موجود در ctan، آپدیت شدم. برای آپدیت شدن به نسخه bitbucket هم کارای زیر رو انجام دادم:
۱- اول به آدرس
https://bitbucket.org/vafa/bidi رفتم و فایل bidi-7fe91b1dd37b.tar.gz رو دانلود کردم. بعدش این فایل رو extract
کردم که حدود ۹-۱۰ تا فایل ازش استخراج شد. بعدش دستور xelatex رو روی فایل bidi.dtx اجرا کردم که با این کار حدود ۱۱۰ فایل
بوجود اومد. بعدش به آدرس C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\latex\bidi رفتم و فایلهای داخل این پوشه رو حذف کردم و اون
۱۱۰ تا فایل رو جایگزینشون کردم.
۲- به آدرس
https://bitbucket.org/vafa/xepersian رفتم و فایل xepersian-6cd1aa0324bb.tar.gz رو دانلود کردم. بعدش این فایل رو extract
کردم که حدود ۹-۱۰ تا فایل ازش استخراج شد. بعدش دستور xetex رو روی فایل xepersian.dtx اجرا کردم که با این کار حدود ۶۳ فایل
بوجود اومد. بعدش به آدرس C:\Program Files\MiKTeX 2.8\tex\xelatex\xepersian رفتم و فایلهای داخل این پوشه رو حذف کردم و اون ۶۳ تا فایل رو جایگزینشون کردم.
۳- بعدش به Start>all programs>Miktex 2.8>Maintenance(admin)> Settings رفتم و روی refresh FNDB کلیک
کردم.
بعد از این کارها، به نسخه زیپشین و بیدی روی bitbucket آپدیت شدم.