از این نرمافزار اطلاعاتی دارید؟. من فقط اسمش را شنیدهام اما هرگز نتوانستهام آن را امتحان کنم.
نرم افزار ریاضی نگار به نظر من در زمان خودش یکی از بهترین برنامه ها بود و در آن زمانها که هیچ جایگزینی برای ورد
نبود بهترین گزینه محسوب می شد. من الان یک نسخه از آنرا دارم که از خود آقای دکتر معصوم نیا گرفتم و بدون قفل است
و ایشان کاملاً مجوز تکثیر آنرا صادر کردند. مشخصاتی که این برنامه داره اینه
1. از LaTeX 2.09 پشتیبانی میکنه و بنابراین از LaTeX 2e خبری نیست.
2. به نظر من فونت طراحی شده در این نرم افزار یکی از زیباترین فونت هایی بود که دیده بودم و هنوزم هیچ فونتی را به این قشنگی ندیدم.
3. به علت اینکه این برنامه در محیط DOS اجرا میشه از حافظه کمی برخوردار است و برای نوشتن متنهای بسیار بزرگ مشکلات بسیار زیادی دارد.
4. از وقتی که ویندوز XP ساپورت DOS را کم کرد و در ویندوز Vista کلا ساپورت نکرد، دیگر ادیتور
ایشان اجرا نمیشد و من برای آنکه بتوانم کارهای خودم را انجام دهم، یک ادیتور BiDi به زبان C# نوشتم که هنوزم
از آن برای نوشتن استفاده می کنم. البته روی این ادیتور، از بسته xepersian استفاده می کنم.
5. کلا چیزی که ریاضی نگار را برای من جالب کرده بود، استفاده از دستورهای فارسی مناسب و همچنین
تولید استایل های بسیار زیبایی بود که آقای معصوم نیا طراحی کرده بودند.
البته آقا وفا ناراحت نشن یه وقتی استایل های xepersian هم قشنگه
اما از همه اینها گذشته، من همیشه این سوال واسم مطرح بود که آیا میشه فونت ریاضی نگار را عیناً طراحی کرد و در
XEPERSIAN به کار برد؟
در آخر هم اینکه اگر آقا وفا بخواهند یک نسخه از ریاضی نگار را برایشان ارسال میکنم. التبه از آنجا که خود آقای
دکتر معصوم نیا مشکلی ندیدند، هرکس دیگر هم بخواهد می توانم آنرا برایش ارسال کنم.
با تشکر