سلام
من باید یک مقالهای رو ارائه بدم. متن اصلی رو با استفاده از بستهٔ زیپرشین نوشتم حدود پنجاه و هشت صفحه است. اول قرار بود پرینتش رو به استاد بدم. حالا دو هفته مونده به پایان مهلت گفته شده که باید ارائهٔ حضوری هم انجام بشه.
من اصلاً نمیدونم برای ساختن اسلاید باید چیکار کنم. چند نفر بهم گفتن از beamer استفاده نکن چون با xepersian سازگاری نداره. تو وب گشتم و prosper رو پیدا کردم ولی نمیدونم آیا میشه با xepersian استفادهش کرد یا نه. bidipresentation رو هم جایی پیدا نمیکنم... لطفاً راهنمایی کنید که از چه پکیجی استفاده کنم.
تو متن اصلی از ارجاعها زیاد استفاده کردم. آیا راهی هست که توی خروجیای که با اسلاید گرفته خواهد شد مثلاً متنی داشته باشم که وقتی روش کلیک میکنم بره به صفحهٔ خاصی که یک دیاگرام توش هست و با کلیک دوباره برگرده به صفحهٔ قبل؟ همینطور میخوام با شمارهٔ فرمولها ارجاع داشته باشم.
یه چیز دیگه؛ متن من تعداد زیادی الگوریتم و دیاگرام داره. میترسم از اندازههای اسلاید بزنه بیرون و مشکل پیش بیاد... راهی هست که داخل PDF اسلاید اونها رو scroll کنم؟ (تو یه فیلمی دیده بودم که فرمولهای ریاضی توی فایل pdf شکسته میشدن و به صورت انیمیشنی جابهجا میشدن. مثلاً استاد روی یک فرمول کلیک میکرد و دو تا v توی صورت و مخرج کسر با هم ساده میشدن. فرمولها شبیه فرمولهای تولید شده با لاتک بودن.)