با بودن گونه جدید texworks که در آن به راحتی میتوان راست به چپ تایپ کرد، چه احتیاجی به texmaker است؟ (این یک سوال است نه یک انتقاد)
در مورد «این یک سوال است نه یک انتقاد» باید بگویم من همیشه سعی کردهام انتقادپذیر باشم، که امیدوارم عملکردم به همین شکل بوده باشد.
و اما در مورد سوالت وفاجان:
در انتخاب ویرایشگر مثل خیلی انتخابهای دیگر سلیقه کاربر تاثیر زیادی در آن دارد.
در مورد گونه جدید تکورکز هم، در نسخه پچ شده تکمیکر در حدود ۲ سال پیش به این حد (شبیه gedit) رسیدیم که البته در آن زمان چون از کدهای سطح بالا استقاده شده بود و محدودیتهای موتور متن Qt باعث ضعف در قسمت Undo/Redo میشد، که این اشکال هم چندین ماه پیش که تغییر را به سطوح پایین (API های Qt) اعمال کردم تقریبا حذف شد.
از طرف دیگر روش وارد کردن نویسههای کنترلی یونیکد برای سندهای جدید عمل میکند اما در مورد بارگذاری سندهای قدیمی باز مشکل باقیست، که در نسخه پچ شده سعی شد تا حد امکان این نویسهها در مکان مناسب وارد شوند!
در واقع هدف فراتر رفتن از حد gedit است که همین الان هم کمی به آن رسیدهایم فقط طول میکشد تا به نسخهای پایدار برسیم. که البته همانطور که گفتم با تغییر جدید موتور متن Qt (همان چیزی که در texworks دیدهاید) پچ نسبت به قبل بسیار پایدارتر خواهد شد.
شما تا به حال کلیک راست توی تکورکز انجام دادید؟ اگر انجام داده باشید کاراکترهای کنترلی یونیکد را میتوانید وارد کنید که این را هم حل میکند
آیا کاراکترهای کنترلی را در تکورکز وارد میکنید مشکل کامپایل پیش نمیآید؟
چون قبلا یادم است وجود این کاراکترها مشکل کامپایل ایجاد میکرد، که مجبور به حذف آنها در زمان کامپایل شدم.